#32. Vann

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Ma elasin üle aasta vannita ja kuigi ma mõnevõrra harjusin selle olukorraga, ei teinud see minu duširuumipõlgust leebemaks. Kui üldse, hakkasin ma dušinurkasid rohkem jälestama kui seda enne tegin. Ma saan aru voolava vee masseerivast ja teraapilisest toimest, aga ma ei saa aru, miks selleks püsti peab seisma.

(Pole vist vaja mainida, et ma tõesti olen ilgelt laisk.)

Nii et oma kodu soetamisel oli vann või selle sisseehitamise võimalus mandatoorne.

Nüüd olen ma juba üle poole aasta elanud õndsalt kaosekorteris, kus ülejäänud remonditööd liiguvad teosammul. Ja teate mis? I don’t mind, sest mul on vann. Võin seda va krohvseina viies jaos ka teha, vabalt, peaasi, et mul vann on.

#32. Vann

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.