#33. Naljakad naised

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Tina Fey. Amy Poehler. Mindy Kaling. Keiu Kriit. Janika Maidle.

Ma armastan naljakaid naisi. Eriti armastan ma naisi, kes on oma huumorist osanud vormida midagi, mis tuhandetele midagi pakub. Ma vaatan kadeduse ja imetlusega neid komöödiasarju, mille on loonud Fey või Poehleri andekad pisikesed käpakesed ja mul on nii hea meel, et ma olen neist teada saanud.

Muuhulgas annavad kõik need naised, kes meie meelt huumori ja komöödiaga lahutavad lootust kõigile neile naistele, kes on natuke veidrad või kiiksuga, kes ei vasta modellistandardile või kes on elu aeg olnud underdog kategoorias.

Ükskord leiame me kõik päikese all endale koha. Ja kui hästi läheb, on see koht selline, kust saab midagi ära teha. Maailma natuke helgemaks paigaks muuta.

#33. Naljakad naised

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.