lõpuks…

hoomamatu 2 Replies

…tuli lumi (Naabrinaine süüdistab selles mind) ja loomulikult õnnestus mul jääda maailma kõige hullema lumetormi sisse (tahtsin lund? sain!) eile keset Tallinn-Tartu maanteed ja keegi polegi sellest tormist midagi kuulnud. Äkki ma kujutasin seda endale ette?

…lõpuks hakkasin kirjutama. Kvaliteedis pole kindel, aga sõnad tulevad paberile küll.

…lõpuks on lootus, et must saab varsti jälle normaalne inimene.

2 thoughts on “lõpuks…

  1. Liana

    Mul Nellu vaatas hommikul aknast välja ja ta lausa kiljus rõõmust:”Umi saab, umi saab!” Otsis kohe talvesaapad välja ja nõudis õue.:) Väga mõnus on, külm küll näpistab veidi, aga õigete riietega pole seegi probleem, peaasi, et tunne oleks!:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.