teine advent

hoomamatu 7 Replies

Kaks asja.

Esiteks: liitusin uue moeröögatuse, Pinterestiga. Võite mu “korktahvlitega” tutvuda siin.

Teiseks: ühed kalleimad, aga suurepäraseimad lõhnaküünlad, mis ma iial olen ostnud, on Yankee Candle’i kaubamärki kandvad. Ei, keegi ei anna mulle selle ütlemise eest raha (ega tasuta küünlaid) (kahjuks), aga neid saab on Tartus Lõunakeskusest ja Tallinnas Ülemistest. Kitchen Spice on kõige jõululõhnasem küünal ever.

Lund ikka ei ole. Elulootus hakkab kustuma.

7 thoughts on “teine advent

 1. Anu

  Airwicki lõhnaküünlad on ka väga head. Mul just põleb üks õuna-kaneeliküünal ja terve korter lõhnab nagu ahjus küpsetatud õunad + piparkoogid… Mõnus-mõnus. Lükkas senise (minu) küünla-kuninga(nna) Joiki troonilt vist… peaaegu.

  Lumest – Ida-Virumaal oli juba lund sadanud, nii et ehk jõuab kunagi Tallinnasse ka. Tartusse, ma loodan, mitte enne nädalavahetust.

 2. kristel

  Joik küünlad on mu lemmikud ikkagi.. Aga Yankeel on hästi põnevad lõhnavahad aroomilampide jaoks, sealt ma vist seda kõigejõululõhnasemat magusust mäletan kaa 🙂 Üks lilla oli ka häääääääääästi mõnus

  Oeh, head lõhnad, soojad sussid, armsad tulukesed, lumiii tule nüüd!

 3. Nirti

  No nüüd peaks teil seda neetud lumhi olema nii, et matab ja tapab.

  *mässib end salli sisse, vaatab aknast välja ja võdistab õlgasid*

 4. Anna

  Sinu postitusest inspireerituna avastasin täna Tartu Lõunakeskuses Aroomipoe – terve pood ju põhimõtteliselt Yankee Candle’le pühendatud. Minu lemmikuks sai Christmas Cookie, nii mõnus selline vaniljelõhnaline:) Ostsin 2 pisemat ja ka terve tuba lõhnab.. Aga Joik’i omad on ka tõepoolest head ja tõhusad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.