you’re deciding your life now

Elu väljaspool mulli, Inimesed ja inimeseks olemine 7 kommentaari

Soovitan seda TED Talki vaadata kõigil. Esiti tahtsin endale kuuli pähe lasta, nii suur kurbus tuli peale, et olen kõik valesti teinud. Siis sain aru, et olen rohkem teinud õigesti kui valesti. Ja siis sain aru, et parem hilja kui mitte kunagi. Kõik ei saa olla Naabrinaised ja instinktiivselt asju õigesti teha algusest saadik – ja et see on fantastiline, et ma olen praegu oma ellu nii õiged inimesed valinud. Sest omamoodi on see ju ikkagi valik olnud.

Ja eriti tore on see, et tööalaselt olen ma tõesti teinud seni vaid asju, mis on mind ennast rikastanud ja mulle suurepäraselt sobinud, erinevaid väljakutseid pakkunud ja olgu, enamiku ajast tõesti mitte just tonnide kaupa raha sisse toonud. Mis siis, see kapital on kogunenud ja see ongi peamine.

Ühesõnaga, 30 on kohe ukse ees ja mul pole illusiooni, et see on uus 20 või et elu algab nüüd. Elu käib ammu juba.

7 thoughts on “you’re deciding your life now

  1. metskaplan

    Tore on kellegi teise arvelt oma unistusi ellu viia, kas pole? Sellel ajal, kui sina said oma hinge rikastavaid asju teha, pidin mina see M olema, kes teeb liiga palju tööd ja “arvab, et ta on asendamatu”. Nüüd, kus asjad võiks hakata juba enam-vähem joonde saama, on jube lihtne “valida õiged inimesed”.

    Millegipärast see motivatsioonikõneleja ei maininud, et need nn nõrgad sidemed, mis aitavad teinekord tööalast edu saavutada, ei ole need mida saab oma hädaabi kontaktiks määrata. Seega pole midagi imestada, kui see lehekülg tühjaks jääb. Seda, kui usaldusväärne sa ise sellise kontaktina oled, olen ma juba väga lähedalt ja õpetlikult näinud.

  2. Gea

    Ma nagu üldiselt püüan (pool)võõraste inimeste suhteprobleemidest end eemale hoida, aga.. really? blogikeskkonnas lajatad niimoodi oma eksnaisele ja oma lapse emale? really? Mul on ikka suu täitsa lahti.

  3. miiu

    see on hea, et sa siin ikka jauramas käid – muidu hakkaks keegi veel arvama, et see on üks õnnetu lugu, et laiali läksite…

    paneb ikka käsi laiutama küll 🙂

  4. lea

    Võõraste inimeste suhteprobleemidega ongi selline lugu, et kunagi ei tea, mis selle taga täpselt on ja mõnikord võib olla nii, et kui üks pool tunneb, et talle on ikka väga-väga liiga tehtud, keevad emotsioonid üle pea ja on raske end tagasi hoida. Kõik me oleme erinevad ja tuleme keeruliste olukordadega erinevalt toime, mina küll kohe meest sellepärast hukka mõistma ei tõtta, et see siin naispoole blogi on. Kui ikka läheb silme eest mustaks, siis minu meelest ainult 100 punkti selle eest, et ütleb, mida mõtleb. Kui palju selliseid mehi meil siin on tegelikult? Ma annaks küll vahel ei tea mis, et oma mees ütleks, kui miski närvidele käib, mitte ei koguks kõike endasse.
    Kes antud loos see must ja kes valge on, sellest pole mul aimugi, lihtsalt ei maksa kohe hukka mõista siirast emotsioonipurset.

  5. mis seal ikka

    internet ei saa täis kui siia juurde trükkida. tohib Daki, tohib ka tema emotsionaalne tuttav oma tunnetest kirjutada.

    1. daki Post author

      Muidu poleks midagi, kui omavahelised kokkulepped justkui teistsugused said tehtud… aga las see olla siin jah, mis tast enam kustutada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.