Hair watch

Argielu, Läbi fotosilma 8 Replies

image

Ma olen ausalt öeldes unustanud, millal ma juuksuris käisin. Enne sünnipäeva ilmselt? Nii et ligi kolm kuud vabakasvatust. Täna värvisin kogemata juuksed pruuniks. No hea tahtmise juures võib poolpime seda tooni “tumeblondiks” hinnata. Joosta on mega ebamugav, juuksed ei püsi mütsi all, patsi panna ka veel päris hästi ei saa. Ideid?

8 thoughts on “Hair watch

 1. nell

  Buff peapaelaks või siis peapael (nii ei näe alati välja nagu 80-ndate aeroobikakuninganna) peaks tõhus olema ja näeb sageli hea välja.

 2. karla

  Lõika maha. Lühikesed juuksed on lahedad 🙂
  Kahju, et mõned mehed seda arvamust ei jaga (minu oma nt)

  1. daki Post author

   Karla, ei saa lõigata, juuksur ei mahu eelarvesse:( Sellepärast ka see “hair watch” postituste sari. Kohe kui tekib vabam raha, lõikan vist jah:)

   Hedvig, ega jah, head blondi on kodus ikkagi raske saada. Ma proovin nüüd natuke aega natuke tumedam olla. St ikka blond, aga tumedam. Ma arvan,e t maania on pifinduses kinni kuidagi ehk?

 3. Hedvig

  Ma olen ilmselt liiga kaua välismaal elanud, aga eestlaste blondeerimismaania tundub siit ikka vaadates ikka väga imelikuna, sest vähesed näevad selle tulemusel paremad välja. Minu meelest on väga ilus ja loomulik värv sul niimoodi! 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.