Tahvelarvuti eksperiment: minu lemmikäpid

hoomamatu 1 Reply

Digi tahvelarvutite eriväljaandes sel talvel ilmus eksperiment, kus Digi saatis mulle tahvelarvuti ja ma püüdsin kuu aega ainult tahvlit kasutades hakkama saada. Kuna artikkel oli pikk, siis avaldan ta neljas jupis. Esimene osa artiklist on olemas siin, teine siin, kolmas siin.

Minu Androidi lemmikäpid

 

AppGarden Lite – rakendus, millega saab teha kümneid eri asju. Näiteks konverteerida mõõtühikuid, arvutada kehamassiindeksit, lugeda päevi, lindistada teksti, kasutada erinevaid sõnastikke, uurida, millal on riigipühad jne. Lühidalt: universaal-nahaal-rakendus.

 

Pixlr-o-Matic – valmis filtritega fototöötlusprogramm, millega saad anda oma fotodele huvitavaid efekte. Umbes nagu Instagram, aga mitukümmend korda mahukam.

 

ES File Explorer – sellega saad tahvli ühendada oma arvutiga ning lehitseda arvuti kõvakettal olevaid faile, neid alla laadida ja töödelda. Sobib hästi erinevate videofailide tahvliga ühendamiseks, nii saad otse tahvlist oma lemmiksarju vaadata.

 

Easy Phone Tunes – sünkroniseerib su Androidi su iTunesi arhiiviga, pakkudes nii võimaluse teisel seadmel ilma kopeerimata muusikat kuulata.

 

Tablet Talk – rakendus, mis toimetab mobiiltelefonile saadetavad sõnumid tahvlisse. Võimalik ka sõnumeid tahvlit kasutades välja saata.

 

Dropbox – sünkroniseerib omavahel kõik mu pildikaustad, lisades automaatselt sinna värskelt võetud fotod, kui mõne “sõberarvuti” lähedusse satub.

 

Google Sky Map – tahad teada, mis tähtkuju pilvitul talveööl täpselt su pea kohal paistab? Seda ütleb Google Sky Map!

 

AccuWeather – kuna üheks eestlase põhitunnuseks on see, et ta ei lähe kodust välja enne kraadiklaasi vaatamata, siis on AccuWeatheri mugav ja kauni disainiga äpp saanud asendamatuks, kui tahan teada, mis temperatuur väljas ees ootab. Ja, mis kõige parem – rakendus ütleb ka, millise temperatuurina välisõhk tundub!

One thought on “Tahvelarvuti eksperiment: minu lemmikäpid

  1. Pingback: Huawei P7 ja mu lemmikäpid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.