#2. Üllatused

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Üllatusi on muidugi mitmesuguseid. Tõenäoliselt jagunevad nad täpselt pooleks – pooltel kordadest üllatud sa meeldivalt, pooltel ebameeldivalt. Aga ometi, isegi kui sa üllatud ebameeldivalt, on elu ilma üllatusteta kohutav ette kujutada.

Milline elu see oleks, kui sa ei kohtaks oma teel ootamatusi? Kui igav võiks olla elu, kus pole ühtki üllatust, ühtki ahhaa-momenti, ühtki hinge-kinni-hoidmist, ühtegi erutusvärinat, ühtegi pabinat, ühtki üllatussünnipäeva, mitte ühtki ootamatut küünlavalgusõhtut, mitte ühtki päkapikult saadud šokolaad saapas, mitte ühtki ootamatut inimest, kes su ellu nii palju päikest lõpuks toovad…

Mis elu oleks ilma üllatusteta?

#2. Üllatused

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.