#3. Kirjad

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

On midagi suurepärast kirjas, mis on sinule mõeldes kirja pandud ja sulle kirjutatud. On erutav mõelda, et kusagil on see üks inimene, kes mõtleb su peale. Kujutleb, kuidas sa seda kirja loed. Võib-olla kuulis ta sinu häält enda peas, kui ta neid sõnu kirja pani, kujutledes, kuidas sa neid hiljem loed. Võib-olla ta ootab väikese erutusvärinaga, mida sa vastad. Võib-olla on sellesse kirja peidetud eriline sõnum. Võib-olla loed sa seda üht lõiku hinge kinni hoides ja ta loodab, et nii läheb. Ning kui sa hiljem seda ütled, ohkab ta kergelt. Sest seda ta ju lootiski.

Kirjad on igal kujul suurepärased. Olgu nad paberil ja käsitsi kritseldatud, olgu nad vaid postkaardi tagaküljel paaris reas. Olgu nad pikkades keset ööd kirja pandud e-mailides. Kirjade saamine on alati midagi väga erilist. Isegi kui sa seda alati meeles ei pea, olen ma kindel, et tegelikult mõtled sa sama, hinnates iga kirja, nii lühikest kui pikka.

#3. Kirjad

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.