#40. Padjad

hoomamatu 5 Replies

Blogiadvendikalender.

Minge kanni, kus ma armastan patju. Lugesin üle – hetkel on mu voodis kuus patja. Neist aktiivses kasutuses – kõik. Kui ma ööbin hotellides (mida ikka tuleb ette), on minu suurim mure see, et seal on alati nii megasitad padjad, et ma ei saa lihtsalt magada. Õige padi on ikka suletäidisega, mitte mingi vaht või saepuru või paberipahn või… ma tõesti ei tea, millest tehakse neid kohutavaid odavpatju, mis on kõik hotellid üle võtnud, aga see materjal on KOHUTAV.

Ma olen kümne aasta jooksul oma padjad nii ära maganud, et mõned aastad tagasi võtsime emmega ette suure suleprojekti ja komplekteerisime suled ümber ning õmblesime uued kotid ümber. Mul on tunne, et ma pean selle varsti jälle ette võtma, sest lisaks sellele, et mu padjad peavad olema sulepadjad, peavad nad olema ka spetsiaalsete suhete järgi sätitud. Kaks patja, ütleme, on 100protsendilise täidisega ja kaks 60 protsenti hoopis, sest padjad, mis käivad üle pea, peavad olema õhemad ja paremini sätitavad.

Mmmmm… padjad. Mu lemmikud.

#40. Padjad

5 thoughts on “#40. Padjad

 1. Annika

  Meil on voodis 7 patja ja enamus sõpru arvavad, et ma olen mingi padjafetišiga 😀 ja mul on ka vaja kindlasti sulekaid, sest neil on UNELÕHN ja siis ma käin Hemtexis jms kohtades sulepatju ja suletekke nuusutamas 😀 ja riidepoodides klammerdun sulejopede külge, nagu mingi loll

 2. kairi

  ma peatusin kunagi mingis ökohotellis, kus olid tatrapadjad! õud! ma ei saa aru, kuidas selline asi võib kellelegi tervistavalt mõjuda. nüüd selliste “elamushotellide” puhul ikka tavaliselt tshekin, et mida nad seal pakuvad.

 3. maali

  Mis tatrapatjadesse puutub, siis alguses küll krudiseb, aga pärast harjub nendega nii ära, et pärast tunduvad harilikud padjad nagu radiaatorid pea all (palavad, amorfsed ja vastikud).

 4. Eppppp

  Mina olen suur tatrapatjade fänn ja ainult nendega magangi. Mul on ka palju patju voodis, enamik on lugemiseks, magades on korraga ikka ühte vaja :).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.