new shoes!

hoomamatu 5 kommentaari

Ükspäev läksin ma Nõmme keskusesse panka, kõndisin, rääkisin telefoniga ja mõtlesin, et jubemegaebamugav on. Ei tea, kas plätadel tald katki läinud?

Lõpuks taipasin maha vaadata, et mis mul siis jalas on. Avanes järgmine pilt:

Tähendab… Mida kuradit? Ma saan aru, et ma pole sageli just eredaim pirn lühtris, aga no fuck’s sake, KAHE ERI JALANÕUGA VÄLJA MINNA?! The fuck is wrong with me?!

Muidugi avastasin ma seda täpselt panga ees, nii et ma astusin kontorisse, naerust koomas ja paari lausega tellerile olukorda lähemalt tutvustades kajas varsti terve offis naerust. Hüsteeriline.

Siis aga avastasin, et Kingakaubamaja blogis on loosimine, milleks ei peagi midagi sheerima või laikima, vaid piisab, kui nende blogi endale blogrolli lisada. Tegin ära ja voila! Võitsingi kingad! Okei, kuulsin sellest tänu Mallule, kes oli juba kingad võitnud, nii et saime tee nende kontorisse ühendada. Minu hiigeljalale muidugi kohe kingi pakkuda ei olnud, aga see-eest sain ma Mallut erinevates kaunites kingades pildistada ja kadedust tunda. Mm… kingad… Võtsin uueks resolutsiooniks (pärast seda, kui kõik plätad lagunesid ja Mallu punaseid puukingi ähvardab põlema panna) hakata rohkem kontsadega käima. Noh, see polegi eriti raske, sest mul ainult kontsakingad nüüd ongi järele jäänud.

Mallu aga skooris megaseksikad punased kingad ja me jõudsime koos järeldusele, et pole meie silmad iial lähedalt nii kalleid kingi näinud, saati siis jalga proovinud. (Okei, mul mõned Vagabondid vist on, mis samas hinnaklassis, AGA IKKAGI.)

Ja siis läksime seenele. Mallu seeni ei saanud, mina korjasin viie minutiga korvi kukekaid täis.

Karma.

Tahan ka kingaseina endale koju!

Kingade sobivuse otsustab komisjon.

Mm… maailma coolimad rihmikud.

Mallu (paljajalgne) ja Kingakaubamaja Olesija (kõige lahedamate kingadega maailmas) uurimas katalooge.

On the catwalk, on the catwalk, yeah…

Komisjoni otsustusprotsess.

Nii nunnud ja nii üksi ja nii… poodi jäid.

No pole minu silmad varem kaunemaid kingi näinud!

Natüürmort tibi ja heinapalliga.

“Sina istu siin. Ja oota oma korda.”

Cross-shoe-process.

Duckface lahkub paremale.

Hilissuvi, mu lemmik.

Varjud.

 

5 thoughts on “new shoes!

 1. Jana

  Sa ei ole ainus! Mul endal pole olnud au seda kogeda aga mu mees käis kahel ärikohtumisel kahe erineva kingaga, kusjuures üks oli beež ja ilma nöörideta ja teine must nööritav. Ma naersin nagu loom!!!!!! 😀 :))))

 2. tafkav

  Mul on ka sellised kingad! Umbes aasta või nii tagasi ostsin – olid küll kallid, aga mo meelest on need kah jubeilusad. Sel aastal ostsin muuseas samasugused teist värvi (kreemjad) veel.

 3. Erin

  Mina ka, mina ka… lahkusin töölt ühes jalas oma must saabas ja teises töökaaslase pruun saabas. Märkasin alles pool tundi ja 25 km hiljem kui hakkasin saapaid jalast võtma… Ja kujuta ette seda telefonikõnet tööle, et välja selgitada kelle saapa ma olin ärandanud…

 4. Mari

  Mina pole suutnud veel erinevad kingad jalga panna, aga üks kolleeg kord tuli tööle erinevate kingadega, mille kontsakõrgused juhtusid erinevad olema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.