kuidas daki magistrisse astuda püüdis

hoomamatu 2 Replies

Kuna mul on käimas see projekt, millest ma veel rääkida ei tohi, aga ega mul olekski aega sellest rääkida. Midagi muud suurt polegi aega teha, seega risaiklin mõningaid vanu postitusi, mis enam avalikult kättesaadavad pole. See lugu on pärit 11. juulist 2005 ja kummalisel kombel olen ma selles osas täpselt sama inimene kes seitse aastat tagasi. Võib-olla sellepärast polegi magistrisse veel (tasuta kohale) sisse saanud? Et ma nii äbarik, ei oska isegi riietuda?

daki says: ah, tead, ma olen ikka loll kah
daki says: eile
daki says: näiteks
daki says: oli nii kiire, jäin bussist maha ja tormlesin linna, jube palav jne
daki says: jõudsin kooli juurde tüpselt kell 11, kui pidanuks juba sees olema, kursaõed olid kooli ees
daki says: ma mingi sabistasin, et õuh, ma pean sisse minema jne. need naerust jumala kõveras
daki says: saadaru
daki says: mul oli pluus valesti nööbitud!
daki says: üks kuradi pool oli põlvini umbes
daki says: tra, oleks jah sisse läind nii
daki says: lauristini ette
daki. says: raisk, õpi enne magistrit pluusi nööpima
daki says: saatnud algkooli tagasi

2 thoughts on “kuidas daki magistrisse astuda püüdis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.