Kingipakid!

hoomamatu 7 kommentaari

Nagu lubatud, loosingi välja KÜMME kingipakki kõigi dakiblogi lugejate vahel. Kommentaare tuli küll kaks korda vähem kui eelmisel aastal, aga kingitusi oli see-eest kaks korda rohkem, nii et:) Palun kõikidel võitjatel ise minuga ühendust võtta, et kingipakkide kojutoimetamise osas kokku leppida.

Veel kord suur-suur aitäh minu sõpradele Siljale, kellest on saanud mu ihukõrvarõngadiiler; Epule ja Tiinale Petrone Printist ja Triinule Tantsumaaniast, kes seda üritust toetasid. Loodetavasti saan ka järgmisel aastal oma lugejaid rõõmustada.

Ma veel tahtsin seda öelda, et kuigi mul on vahepeal väga raske leida endas jõudu või lihtsalt aega siia kirjutama tulla, on see alati siiski ära tasunud. Mu meelest on lihtsalt suurepärane, et dakiblogi lugejad on nii superlahedad inimesed. Tõsiselt. Me saame vaielda, me saame nalja visata, me saame kogemusi vahetada, me saame virtuaalseid paisid jagada, mõtteid vahetada, vahepeal ka natuke teravamalt öelda – ja mul on jätkuvalt tunne, et siin blogis on tegelikult mõnus õhkkond. Just selle pärast. Et on turvaline. Tuled ja räägid südamelt ära ja ALATI on keegi, kes saab aru. Või kes näeb asja teise nurga alt ja aitab sulgi seda näha. Ma loodan, et teil on samasugune tunne kui mul.

Te kõik olete väga armsad. Jah, ka sina oled hästi armas, kes sa loed ja ei kommenteeri.

Ühesõnaga, mul on hea meel, et te kõik need seitse… oot, vist juba varsti kaheksa aastat minuga olete olnud. Muah!

Aga mis ma ikka lobisen, palun, võitjad! (Nagu ikka, kasutasin random.org abi, lisasin rattasse ka dakiblogi FB lehele lisatud kommentaarid.)

RAAMATUD “MEESTEST, LIHTSALT” ja “NAISTEST, LIHTSALT” SAAVAD ENDALE:

*Triinu
*Tuduhiir
*Mallu

EPP PETRONE VÄRSKE “MINU AMEERIKA 3” SAAVAD ENDALE:

*Kris
*E.

EPP PETRONE VÄRSKED “MUINASJUTUD ARMASTUSEST” SAAVAD ENDALE:

*Pips
*Suslik

SILJA KÄSITÖÖBLOGIST SAAVAD 10 EURO EEST ENDALE MEELDIVAD EHTEID VALIDA:

*Jail.ee
*Minni

TANTSUMAANIA KÜMNE KORRA PÄÄSME SAI ENDALE

*Tiina

7 thoughts on “Kingipakid!

 1. minni

  oooh! esimese asjana läksin vaatasn üksipulgi läbi, ega kommenteerijate seas peale minu TEISI Minnisid ei olnud 😀
  väga lahe, aitäh!

 2. Pips

  Aitäh, ma olen väga rõõmus! 🙂 Selline siiras lapsik rõõm, nagu päkapikud oleks just sussi sisse midagi poetanud!

 3. Tiina

  Ohhhh!!! Nii väga ja üdini kihvt! (Jesh, ma’i võida kunagi midagi, nii et sel aastal tulid jõulud minu jaoks varem) Ja täpipealt kümnesse! Aitäh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.