Kalle Lasnist

hoomamatu Leave a reply

Seoses Occupy Wall Streetiga räägitakse viimasel ajal palju Kalle Lasnist – eesti päritolu kanadalasest, kes selle liikumise algatas. Aastal 2005 olin ma värskelt ülikooli lõpetanud ja intervjuu temaga oli üks mu esimesi lugusid Õhtulehele. Otsisin selle praegu üles ja märkasin, et Lasn ütles juba toona, täpselt kuus aastat tagasi, et globaalne majandus kukub paari-kolme aastaga kokku.

Huvitav, et see mulle meelde ei jäänud.

Mulle jäi hoopis meelde, kuidas ma inglise keeles Õhtulehe Tartu vanas kontoris telefoniintervjuud läbi viisin, ajavahe tõttu hilisõhtul, ja kuidas mu käed ja hääl värisesid. Fotograaf Aldo ja keegi veel vaatasid mind uudishimulikult ja see ajas mind veel rohkem närvi. “But your English is excellent!” rahustas Lasn mind ja me ajasime muhedalt üks pool tundi juttu.

Naljakas, mis asjad meelde jäävad.

Lugu ennast saab lugeda siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.