loomad ja triibud

hoomamatu Leave a reply

Alati, kui ma hakkan vaatama kuu jooksul monthly style postituse jaoks kogunenud asju (olgu, KAKS korda on nii juhtunud), siis olen ma rõõmus, et nii palju ägedaid shotte on kogunenud. Saadan need arvutisse, kustutan telefonist ära (sest ma tegelt ei talu, kui mul on sada miljonit sarnast pilti telefonis ja ma ei suuda kunagi ära oodata, et ma nad juba arvutisse saaks ja telefoni puhtaks saaks) ja siis avastan, et kaks või kolm pilti jäid saatmata. Kuuest. Või kaheksast. Ko kurat küll. KAKS korda olen nüüd sama reha otsa astunud! Oleks, et enne vaataks ära, mis pildid saadetud said, aga ei… Kohe vaja asuda kustutama…

Niisiis. Läksin Etsysse, sest Etsy teeb mul alati tuju paremaks. Vaatasin ilusaid asju, otsisin inspiratsiooni, panin neid ritta, mõtlesin lumest ja kodust ja triipudest ja igatsesin jõule. Ma vist polegi saanud mahti öelda, et ma ootan jõule juba sel aastal juulikuust saadik. Aga ootan! Ja nüüd lõpuks ongi nad käes. Hommikul sadas penoplastilund ja isegi kuuske käisime vaatamas juba.

Ühesõnaga. Pilte pean siis nüüd juurde tegema, nii hirmus uni on, et asjalikku kirjutada ei jõua, aga vaadake parem Etsyst ilusaid asju. Neist ükskõik mida võib vabalt mule jõuludeks kinkida. Triibud! Loomad! Triibud!


Arctic Fox Figurine by …

$36.00

Flirty Strapless Black …

$98.00

JOHNNY CASH man in blac…

$100.00

Christmas tree earrings…

$18.00

Workhorse bag in cherry…

$185.00

Play with Me Cat (cat l…

$39.00

Squirrel Silhouette Fel…

$8.00

Keep Calm and Wine On (…

$6.99

Funny striped bee hat ….

$18.00

Brian the Red and White…

$20.00

Striped Owl Throw Pill…

$22.00

Letterpress Recipe Card…

$46.00

SALE- Striped Boat Neck…

$15.00

Penguin Necklace, Le Op…

$40.00

Stunning re-designed 19…

$967.00

Treasury tool by Red Row Studio.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.