Toiduklubi: pasta kirsstomatite, pesto ja rukolaga

hoomamatu 7 Replies

Nagu teada, olen ma pidevalt maailma lihtsaimate ja maitsvaimate spagettide otsinguil. Umbes nagu ma alati maailma parima šokolaadikoogi otsinguil olen. Igal juhul katsetan ma suurima heameelega erinevaid spagettide ja maitsvate asjade kombinatsioone ja mida vähem ma ise seejuures lõikuma, segama, hakkima, keerama ja muidu vaeva pean nägema, seda parem. See roog on hüvastijätt suvega, ühendab endas lihtsuse, kerguse ja selged suvised maitsed.

Vaja läheb: sööjate arvu järgi spagette, punast või rohelist pestot, paarsada grammi kirsstomateid, peotäis rukolat, värskelt jahvatatud pipart, parmesani juustu

Valmistamine: pane spagetid keema. Nüüd mine ja tegele kuskil millegi meeldivaga. Kui spagetid al dente, kurna need, viruta mõnuga hulka pool purki (või terve, kuidas isu on) pestot, rebi hulka rukolat ning lõigu juurde kirsstomatid. Sega sealsamas potis kõik segamini, jahvata peale mõni keerd pipart ja riputa üle parmesaniga. Tehtud.

7 thoughts on “Toiduklubi: pasta kirsstomatite, pesto ja rukolaga

  1. daki Post author

   Lasanjega olen ma harva viitsinud jamada, kuigi ega seal pole tegelt erilist “jamamist”. Tuunikalapasta ka hea ja Maarja, seda sidrunipastat tahtsin proovida, hea, et meelde tuletasid!:)

 1. Maia

  Daki! Ma tean, kuidas see nüüd kõlab, eks, aga ma ütlen: petersellipasta! Päriselt ka! See on umbes kõige parem ja kõige lihtsam toit ever. Olen näinud väga mitmeid paadunud lihasööjaidki (ja ma mõtlen: paadunud! Neid, kes söövad liha kolm korda päevas), kes leiavad, et see on üks väga hea pasta. Meil tehakse seda vähemasti kord nädalas. Anni Arrol on ka see, teise nimega 🙂 http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7005

 2. kristel

  Maailma parima shokolaadikoogi retsept pidi asuma poes selle küpsetussshokolaadi pakendi tagaküljel… see kange fazeri oma vist.

  Külas pakuti, maailma parim brownie eveer 🙂

  Ja osta saab maailma parimaid shokolaadikooke Heidi Park kondiitrist Välja tn… tellida kah igasugu häid kooke pidudele vms http://www.kondiiter.ee
  Ma sattusin nendest browniedest seal sõltuvusse vahepeal 😛

 3. Maia

  Sama jaa. Parmesan ka! Mozzarellaga olen ka proovind, aga ilma on parem 🙂 No igatahes. Ma ei öelnud JÄLLE midagi uut :O

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.