Daki jagab kingitusi!

hoomamatu

Jõuluaeg on käes!

Mul on hea meel teatada, et lõpuks ometi saan ka mina kingitusi jagada*! Ja millal oleks selleks parem aeg, kui nüüd, jõulude ajal!

Ja mul ei ole mitte ainult üks ega kaks, vaid koguni VIIS KINGITUST, mis kõik ootavad oma uut omanikku. Loosi lähevad:

Et loosimises osaleda, ei pea sa tegema muud, kui jätma siia postituse alla kommentaari ning ütlema, mis oli kõige lahedam asi, mis sinuga sel aastal juhtus (ja võib-olla lisama mõne jõulusoovi).

Kommentaarium läheb lukku 10. detsembril ehk järgmisel reedel. Loosimine toimub random.org abiga.

Tingimused:

1. Ühe IP-aadressi pealt saab jätta vaid ühe kommentaari, mis loosimises osaleb.

2. Auhinnad toimetatakse kätte vaid Eesti piires.

3. Kommentaarium on avatud kuni 10. detsembrini.

4. Võitjad valin juhuslikul random.org abil ja ka auhinnad jagan viie kommenteerija vahel juhuslikult.

5. Võitjad kuulutan välja kaks kuud enne oma sünnipäeva ehk 11. detsembril.

Aitäh mu sõpradele ajakirjast Anne&Stiil, Petrone Printist (Epp;) ja muidugi suur tänu João’le, kes kohe mu plaaniga kaasa läks ning lahkelt lausa kaks raamatut kingiks pani. Ilusat jõuluootust meie kõigi poolt:)

Valmis? LÄKS!

*Nagu Dooce ees, nõnda Daki järel…

171 thoughts on “Daki jagab kingitusi!

  1. Triinu

    Kõige lahedam asi, mis sel aastal minuga juhtus? Ühte kindlat asja kokku võtta on üsna keeruline, tooksin siis lihtsalt välja oma suve, sest sain 18-aastaseks ja sellega muutusid nii mõnedki asjad minu jaoks.
    Ja üks eriline suveõhtul jääb ka kindlasti väga pikaks ajaks meelde.

    Soovin kõigile soojust ja rahu südamesse:)

  2. U

    Selle aasta kõige lahedam asi oli kahtlemata ilus, soe suvi, mille jooksul jõudis palju tööd teha, palju puhata, palju tutvuda, palju reisida jne.

    Jõuluks soovin mahedat ilma ja kõrgeid lumehangi ning et keegi ei peaks ennast üksiku ja kurvana tundma.

  3. Kristiina

    Ma abiellusin ja kolisin välismaale elama ja ma olen väga õnnelik! Õpin oma uut (ajutist) koduriiki tundma, õpin keelt ja oma mehe juhatusel süüa tegema 🙂

    Soovin samasugust harmoonilist pere- või kooselu ka kõigile teistele ja vallalistele soovin, et leiaksite kellegi, kes teid õnnelikuks teeks.

  4. Pips

    ei oska toredaid mälestusi pingeritta panna, aga eredalt on meeles näiteks uuriva ajakirjanduse konverents Genfis, eriti teekond sinna ja tagasi (autoga, sest Islandilt hõljus tuhka).

    soovin kõigile vähem vingumist ja rohkem optimismi (sh endale)! 🙂

  5. Pille

    Aasta jooksul on igasugu põnevaid asju juhtunud aga räägiks viimasest.
    Kuna sõbranna läks reisile siis palus abi, kes tema koeraga trenni võiks minna
    mõtlematult pakkusin ennast 🙂 aga see oli nii lahe ja huvitav ja tunniks ajaks unustad kõik jamad ja mured täiesti ära. Isegi natuke kahju, et juba ta tulebki tagasi 🙂

  6. Viktor

    raske on tõesti võtta midagi konkreetsed kokku tõesti oli see,hea,et oli hea suvi,millega kaasnes palju head,ja loodetavasti nagu näha tuleb ka hea talv!
    kikidele aga soovin rahuliku ja kaunist jõulu aega!, sõprade ja pere lähedust!

  7. Triin

    Minu arvates on kõige toredam see, et ma olen selle aasta jooksul õppinud ennast palju paremini tundma ning muutunund sotsiaalselt avatumaks ja julgemaks.

    Punaseid põski, südamesse soojust, vaimuselgust ning hoolivust.

  8. Inga

    üldsegi mitte auhinna saamiseks –
    Tegin sel suvel ära oma mitu aastat kestnud projekti – erialase sertifitseerimise eksami rahvusvahelise sertifikaadi saamiseks ja olen kole uhke!

    Soovin Dakile rahulikku, rahulolevat ja ümmargust jõulu!
    Kallid siit “mitte Eesti piirest”!

  9. Sille

    Selle aasta parim osa on kindlasti see, et pika-pika kaalutlemise tagajärjel otsustasin siiski koha välismaa ülikoolis vastu võtta, asjad pakkida ja maailma avastama sõita. Elu tuleb teha elamisväärseks ja seiklustele vastu minna! 🙂

    Jõuluks sooviks kõigile palju armastust ja rahu südamesse! Ning, et igaüks saaks olla pere keskel jõululaua ääres. 🙂

  10. hedi

    Aasta sündmuseks loen BA kraadi saamist. Ja uuesti ülikooli astumist MBA saamiseks. Ja BA ning MBA erinevad üksteisest nagu öö ja päev. Seega ühtlasi ka julgus teha totaalselt teine valik ja seda magistri tasemel.
    Ja meeletult ilus suvi oli, seda sai ka nautida.

    Dakile soovin lumiseid jõule ja harmoonilist pereelu Tallinnas!

  11. Elle

    Kõige lahedam asi, mis minuga sellel aastal juhtus oli see, et ma hääletasin suvel Euroopas ringi ja tutvusin paljude toredate inimestega. Ma valisin endale maailma parima reisikaaslase ja see reis oli lihtsalt kirjeldamatu. 😀

    Soovin sulle ilusat ja rahulikku jõuluaega !!!

  12. Livia

    Eelmiseid kommentaare lugedes tekkis tunne, et tahaks ka ikka jagada oma lahedamaid asju ja jällegi korrates eelmiseid, siis on raske valida.
    Ei abiellunud küll sel suvel, aga abieluettepaneku sain ja seda keset Horvaatia loodusparki järvel, kahekesi aerupaadis (ei ole midagi teha, aga on üks tähtsamaid asju sellel aastal). Lisaks sai täidetud üks ammune unistus ning sain tehtud mootorrattaload 🙂
    Jõuludeks soovin, et kõik saaksid selle aja veeta täpselt nii nagu nad ise soovivad, et mured kaoksid ja meil oleks olemas inimesed, kellele saame usaldada nii oma rõõmud kui ka mured!

  13. Eve

    Kõige lahedam oli reis Küprosele! 2,5 nädalat kaunil, külalislahkel, stressivabal maal koos heade sõpradega möödus imekiiresti, aga soojendab südant veel kaua-kaua.
    Soovin kõigile naeratust näole ja unistuste täitumist!

  14. Truuta

    Enne teema juurde asumist pean mainima, et väga lahe on lugeda teiste kommentaare aasta meeldejäävaima sündmuse kohta 🙂 Nii et juba seetõttu on tore, et Sa, Daki, selle kingijagamise ette võtsid! 😀

    Minu meeldejäävaim sündmus aastast 2010 on see, kui mu elukaaslane mu kätt palus 🙂

    Dakile ja kõigile teistele valgeid ja lumevahuseid jõule, rõõmu ja rahu südamesse ning soovide täitumist uueks aastaks!

  15. Reet

    Kõige parem asi oli vist see, et ma sain ühe imearmsa poisipõnni emaks. Ja uus kodu on ka päris top viies parimatest asjadest..

    Häid pühi kõigile!

  16. Anu

    Daki, see on Sul küll üks ütlemata vahva ettevõtmine siin! Ja tõesti, on aeg võtta oma aastat vaikselt kokku!

    Ma arvan, et minu jaoks on kõige lahedam asi, mitte mingi sündmus, vaid protsess. Olen ennast leidmas ja see on vahepeal olnud nii vägagi valulik ja samas väga nauditav kogemus! Selle kõigega on seotud olnud mitmeid sündmusi ja arenguid ja inimesi aga kõige tähtsam on olnud (ja on), et hakkab kohale jõudma OmaVõim ja Vaim. Ehk enesteleidmise terviseks, meile kõigile!

    Ja soovida ei oska muud, kui armastust, kõiges ja kõigis!
    Muah!

  17. Inkari

    Minu jaoks oli oluline ja väga lahe käia sellel aastal Viru Folgil ja superkuum suvi! Jõulusoov on lihtne: tahan villaseid sokke!

  18. ssiki :)

    Hei hei

    Nii tore, et sa sellise vahva asja ette võtsid :)Aitäh sulle selle eest! Tubli oled!

    Selle aasta meeldejäävamad asjad on mõneti seotud ilmaga. Aasta algas käreda pakasega ja paksu lumega – käisime suusatamas ja lapsed käisid lumelauda proovimas. Vahepeale mahtus ka superlahe ja soe suvi. Sai reisitud/ujutud/matkatud ja mis peamine – perega oldud 🙂 Eks see perega olemise aeg hakkabki aasta-aastalt järjest olulisemaks saama, sest lapsed juba suured ja enamasti leiavad (loe: tahavad leida)endale ise meelepärast seltskonda ja tegevust 🙂 Seega aastast jäävadki meelde toredad hetked mis veedetud nii oma pere kui ka sõprade seltsis 🙂
    Ajakell käib ikka ühte sammu
    ja meile tunde väsimatult lööb.
    Nii mõtlikuks teeb küünlatule valgus,
    üks aastalõpp on jälle meie ees.

    Ja arglikult poeb hinge jõulutunne
    ning soove mitmeid keerleb peas,
    nii arglik pole olnudki see tunne
    hing ootamas on erilist ja head.

    Kaugusesse suunan oma pilgu
    ja ootamatult äkki ma tean,
    miks küünlatuli rahustavalt vilgub –
    ta ajakilde kokku seab.

    Neist teha tahab imekauni pildi,
    kus mälestused möödunust on sees,
    kus mineviku unistusi helgib,
    kus täituvad kõik soovid meie teel

    Päikest, lund ja lahkeid päkapikke soovides
    Siki

  19. Birgit

    Minu 2010 aasta tegu oli kaksikute saamine. Saada kaks last esimeste lastena on olnud selle aasta suurim väljakutse/mure/rõõm/õnn. Lapsed actually muudavad sind ja see muutus on lahe, nihutavad tsentri iseenda kesksuselt nendele. Jõulusoov on mul lihtne. tahaks magada niimoodi, et keegi ei ärata mind üles :))) Magaks 12 või rohkem tundi ja peale ärkamist vahiks teist seina ja tõmbaks päeva rahulikult käima.
    Ja sulle, su abikaasale ja pisi-piigale soovin rahulikke jõule !

  20. K

    Kõige olulisem selle aasta jooksul oli minu jaoks see ilus tõsiasi, et olen olnud õnnelikum kui kunagi enne! 🙂

    Loodan, et ükski hing ei pea jõule üksi veetma, vaid saaks seda teha kallima kaisus, mandariinide, küünalde ja kuusepuu seltsis!

  21. Jaanika

    Võiksin kirjutada lehekülgede pikkuseid romaane sellest, mida juhtus sel aastal halba.. kuid head.. ja lahedat?
    Võib-olla olid sel aastal saadud kogemused lahedad. Esimene ettekandjatöö kogemus (mõistan neid nüüd paremini), esimene ühikas elamise kogemus, esimest korda operatsioonil käimise kogemus.. Omajagu hirmutavad kõik, aga väga lahedad!:)

  22. annilee

    Parim asi sellel aastal… Neid on kaks. Ma sain 30 sellel aastal. Mitte vanus ei ole tore, aga see, kui paljud inimesed mind sellel päeval üllatasid. Teine asi – ma armusin täielikult sellel aastal. Seda küll üheks õhtuks, aga uskuge, on paljud asjad, mida ma nüüd hoopis teise pilguga vaatan. Ja ühe olulise asja sain selgeks: tark naine ei ütle esimesel korral jah, tark mees ei küsi 2 korda (ma ei tea, kust ma seda kuulsin, aga see võtab minu suure armumise ilusasti kokku 🙂 )

  23. Maarja

    Tõesti, raske on välja tuua üks konkreetne asi. But, kõige lahedam oli vist ikka suvi. Sest see tõesti oli parim ja lahedaim suvi ever:)). Palju rõõmu, naeru, soojust, seiklust ja sõprust.

    Jõuludeks rahu ja rõõmu südameisse !

  24. Katjah

    Aasta on üsna tormiline, aga samas seeläbi ka südamerahu toov olnud. Kõige olulisemad asjad:
    – julgus kolida pealinnast ära provintsilinna ja siin oma ometi õpitud, aga varem eriti mitte katsetatud ajakirjanduslikku karjääri teha;
    – julgus aru saada, et ma ei pea üksi tugev olema ja lõpuks vastu võtta kauaaegse meessõbra lähenemine :D;
    – kaunis suvi, mis toimetuses olles küll põrgupiin oli, aga rannas lesides täpselt see õige tundus.
    Rääkimatta sellest, et tänu eelpoololevale olen ma ise nüüd kõvasti õnnelikum, rahulikum ning kindlam tuleviku suhtes. Elu on lill. 🙂

    Teistele soovin seda sama julgust teha elus kannapöördeid ning mitte minna meinstriim rada (pealinn, mutrike suures kellavärgis, raha jne). Elame ju vaid ükskord ja seegi pigem iseendale – olles ise õnnelik, suudame ka oma lähedasi aidata. 🙂

  25. Kristel

    Minu selle aasta kõige lahedam ja märkimisväärsem sündmus oli..paramparamparaa..keskkooli lõpetamine! Okei, võib-olla see pole meeletult eriline ja uskumatu, aga olen tohutult õnnelik, et 12 aastat rutiini oma otsa leidis.

    Teistele soovin palju edu salmide õppimiseks, et keegi jõuluvana ees häbisse ei jääks 🙂

  26. Meelike

    Kõige lahedam asi sel aastal: 1.jaanuari saabudes kell 00.15 külmas ja lumesajuses Londonis pettunult koju tagasi kõndides (pettunud, sest ei õnnestunud Thamesi ääres ilutulestikku vaadata, kuna rahvast oli NII palju) leidsin maast ühe naelase mündi. Võtsin kuldselt särava raha maast ning soovisi, et saaksin endale parema perekonna töötamiseks (olen nimelt lapsehoidja välismaal) ja natuke rohkem taskuraha, et oma igakusied rahamures kergemini leevendada. Lumesadu jätkus terveks nädalaks ja täpselt nädala pärast olin juba lennujaamas, ootamas mil lumesadu võimaldas mul Iirimaale, uude koju lennata. Ja olen siin siiamaani 🙂

    Jõulusoov oleks, et jõulud oleks pisut leebemad kui praegune ilm ennustab 🙂

  27. Ave

    Selle aasta köige ilusam hetk oli siis, kui mu poja esimest korda ise köndis – see oli lihtsalt niiiiii armas 🙂

    Ilusat jöuluaega köigile!

  28. Monika

    Väga mõnus aasta oli! Kõige lahedam ja samas kõige hirmutavam tegu on ülikooli tagasimineku otsus.. ja ma siiani kardan 🙂 nad nimelt sunnivad mind 15 a hiljem matemaatikat õppima.. aga näis, võibolla 2015 a kõige lahedam tegu saab olema ülikooli lõpetamine.

  29. Efka

    See aasta oli üldse üks tore aasta.Aga kui rääkida hetkest, ma võtaks hetked ja üks eredamaid meie pere hiljutine reis, Saksamaale. No oli tore.

  30. kertu

    Minu kõige parem päev sellel aastal on tänane päev, sest sain kaua oodatud ametikõrgenduse ja sain hunniku lund lükata!!
    Talv on ikka võrratu:)
    Rahulikku pühadeaega sulle ja su pisikesele su kõhus;)

  31. Maire

    Kõige lahedam oli see, kui läksime rehve vahetama ja kui ära vahetati, siis hakkasime ära sõitma ning mu õde vajutas gaasi asemel pidurit (automaat) ja siis kui oli natukene jamanud sellega siis tuli töömees ja tegi autoukse lahti ja küsis, et mis viga on, siis ta vastas, et auto ei tagurda enam ja vajutas jälle pidurile ja siis see töömees ütles, et vajutage ikka gaasi ja siis õde ütles, et ma ju vajutan ja siis alles vaatas, et ei vajutagi gaasi vaid pidurit:D See lihtsalt oli nii naljakas. Saatke veel naisi rehve vahetama:)
    Ja sellel aastal oli palju häid roki elamusi! Aitäh Lelle ja Viljandi!

    Ilusat ja meeldivat jõuluaega!

  32. Liis

    Kõige lahedamad asjad on spontaansed ja ootamatud (eriti kui need puudutavad sinu unistusi). Minu jaoks saabus see hetk alles hiljuti, kui pakuti osalust ehk vabatahtliku tööd Euroopa Filmiauhindade galal, kus saan olla terve selle möllu sees. Süda väriseb juba mitu päeva sees.

  33. Sinine+Kollane

    Minu kõige lahedam asi? Neid on mitu! Sain ülikooli tasuta kohale- pärast kahte aastat katsetamist (depressioon segas, what can I do..), aga jonnakas järjekindlus viis sihile :), seejärel, olles juba ammu matnud maha mõtted armastusest ja sellest, et keegi mind kunagi päriselt armastada võiks, tuli üks pilk, üks naeratus ja nüüdseks kaheksa kuud imeilusat kooselu.. + lisaboonusena tänu eelmainitud sündmustele suutsin enamvähem seljatada oma oh-kui-ammuse-ja-arvasin-et-igavese-kaaslase- raske depressiooni. Imed juhtuvad ja elu läheb ilusaks just siis, kui oled mustemast mustemas augus ja ei oskaks oodatagi, et kunagi veel midagi head juhtub.

  34. Evelin

    Minu heledamad hetkel sel aastal kuuluvad reisidele. Kolme kuu jooksul sai viibitud Rootsis, Itaalias ja Hiinas. Imeline Rooma, kuhu ma igal hetkel üritan tagasi minna ja millest võiks palju kirjutada. Hiina – miks võiks ilusam olla kui oma kodumaad lauluga esindada maailma suurimatel üritustel.
    Eks püsiva rõõmu põhjus on see, et mu sõbrad ja pere seisavad mu kõrval sama tervelt ja sirgelt edasi.
    Vanal aastal andsin näpu, et uue aasta soov täide läheks – veeta ühes ilusas Euroopa linnas aastakese vabatahtlikuna. Loodan, et nii ka läheb!

    Rahulikku jõuluaega!

  35. Kats

    2010 on olnud minu jaoks suurte muutuste aasta. Suurim ja kõige üllatavamalt positiivsem on kindlasti olnud Tartust Tallinna kolimine. Põlise tartlasena ei kujutanud ette, et võiksin pealinnas end tunda õnneliku, rahuliku ja rahulolevana. MEIE ja meie tore väike kodu, kus iga päev ootab mind lõputult energiline ja rõõmus noor neljajalgne sõber, töö, mis pakub väljakutseid – ma olen õnnelik!

    Ja kõik saab minna ainult paremaks 🙂

    Soovin kõigile rahulikku pühadeootust, südamlikke õhtuid pere ja sõprade keskis ning rohkelt rõõmu igasse päeva!

  36. Grisu

    Kunagi aastal 2005 või 2004 /täpselt ei teagi/ ühel tavapärasel õhtul, piiksus minu mobla ja tuli sms. Küll eesti keeles ja puha, aga täiesti arusaamatu, sest minule see mõeldud polnud. Keegi Ivo USA’st oli kogemata valele numbrile sõnumi saatnud. Selle asemel, et vahejuhtum unustada, hakkasime hoopis msnis suhtlema. Ja sedasi mitu mitu aastat, kuni saabus aasta 2010 november ja Ivo sõitis USA’st tagasi kodumaale. Me kohtusime ja see on kõige lahedam asi, mis sel aastal minuga juhtunud on!!! Ta on lihtsalt nii äge tüüp:)

    Valget ja igas mõttes päikselist talveaega!

  37. kkadri .

    Kõige lahedam asi, mis juhtus 2010 aastal? Mm.. võiks juba ette öelda, et 2010 aasta oli tervikuna päris lahe, kuid lahedamatest seikatest lahedamad olid võib-olla peod suvel.

    Hästi rõõmsaid ja piparkoogirohkeid jõule kõigile! 🙂

  38. mari

    mina sain sel aastal emaks ja see ongi kahtlemata kõige lahedam. soovin teistelegi sama imelist kogemust!

  39. Jaanika

    Minul on peale 7 aastat taas võimalus (mõnda aega) pikalt kodus, Eestis olla ja see on hetkel maailma kõige lahedam asi! Soovin rahu südamesse ja et meie armas Eestis oleks rohkem südamlikkust, siirast ligimisest hoolimist ja mõistvust. Hoolimata masust ja kõigest muust koledast.

  40. Ruta

    Jälle üks segaseid tundeid ja tundmusi täis aasta kohe selja taga. Sel aastal mõtlesin vist enam kui kunagi varem sellele, millega tegelen ja mida ma tegelikult teha tahan. Aasta eelviimane kuu viis mind väga pika sammu edasi minu ammuse unistuse täitumiseni – pidada omanäolist ja hubast söögikohta. Mina, kes ma juhustesse ei usu juba ammugi, olen selle plaani teostumisele juba rohkem kui lähedal. Kaunist advendiaega ja unistuste täitumist.

  41. Katrina

    Parim asi, mis sellel aastal selgemaks sai, oli see, et ei tasu põdeda ja asju võib ka rahulikult võtta. Ja seda mittepõdemist ja rahulikkust soovin teistelegi!

  42. elis

    Mina avastasin, et kui sa ei tea, mida teha siis lase asjadel lihtsalt minna! Ja võib juhtuda, et sõidad pärast piinarikast ülikooli lõpetamise protsessi suvises kodulinnas ujuma, kleit tuules lehvimas ning überarmas kutt pakiraamil ning suve lõppedes võid end vabalt leida elamas mõisa mantelkorstnas eikellegimaal ning päevasel ajal Jacksoni vinüüli saatel inimestele toitu serveerides mõelda, et OAAAAOOOO KÜLL ELU ON IKKA ILUS!

    Soovin et poes nii ilusate ja soojadena tunduvad natuke liiga kallid talvemantlid tegelikult ka soojad oleksid!

  43. emmi

    sellel aastal on nii palju hirmustoredaid ja veel toredamaid asju juhtunud. olen täide viinud pea kõik soovid ja unistused, mis mul olid. siiski, kõige parem asi, mis sel aastal juhtus, oli vast see, et leidsin ülesse tõelise enda ning olen saanud aru, et igale poole ruttamine, närvide kärsatamine ja üleliigne põdemine ei ole absoluutselt vajalik! nüüd sean veidikene rohkem iseend esikohale…

    ärge külmetage, pange villased sokid jalga, sööge mandariine ning jooge kuuma teed; olge rõõmsad ning nautige ilusat advendiaega!

  44. Kristi

    Aga räägi, kui viitsid, mis on sinu enda jaoks sellel aastal erilist ja lahedat olnud? 🙂 Võib ju oletada blogi põhjal nii mõndagi aga no kes teab!?

  45. Kata

    Mõtlen, et mida head minuga siis juhtus sel peagi lõppeval 2010 aastal ja mitte midagi ei tule nagu meelde. Suuresti on läinud see aasta isa surmast toibumiseks. Aga kui sügavamalt mõtlema ja meenutama hakata on olnud selliseid vahvaid väikseid asju ju küll. Kasvõi suurepärane suvi. Sõpradega üle mitme mitme aja koos väljas käimine. Elukaaslasega tantsimine, mida ei juhtu just tihti. Elukaaslase tagasitulek peale 2 kuud eemal tööl olekut. Igaõhtused vestlused temaga sel ajal kui ta ära oli. Meenutama hakata, siis leiaks kindlasti veelgi selliseid pisiasju, mis kohe meelde ei tule, kuid meenudes toovad naeratuse suule 🙂

    Pühade ajaks soovin kõigile perega olemist 🙂

  46. britta

    Ohh, päris keeruline on kõige-kõigemat mööduvast välja sõeluda. Ilmselt siiski see, et ma sain aru, et mu lapsed on tegelikult juba päris suured ja iseseisvad. Ja saavad pikemat-lühemat aega ka mujal maailmas jupikaupa iseüksi hakkama. See on ju tegelikult vahva ja natuke hirmutav ja emahingele kurb ka.
    Järgmiseks aastaks, mida soovida. Tervist, hüva tervist kõigile (sh ka mulle enesele). Kui tervist on, saab kõige muuga ka hakkama. Ausalt.

  47. Britt

    Kõige lahedam oli kindlasti PÖFFil vabatahtlikuks käimine. Nii palju toredaid inimesi, üritusi ja filme. Kõige kõige parem asi sellel aastal!

Comments are closed.