Daki jagab kingitusi!

hoomamatu

Jõuluaeg on käes!

Mul on hea meel teatada, et lõpuks ometi saan ka mina kingitusi jagada*! Ja millal oleks selleks parem aeg, kui nüüd, jõulude ajal!

Ja mul ei ole mitte ainult üks ega kaks, vaid koguni VIIS KINGITUST, mis kõik ootavad oma uut omanikku. Loosi lähevad:

Et loosimises osaleda, ei pea sa tegema muud, kui jätma siia postituse alla kommentaari ning ütlema, mis oli kõige lahedam asi, mis sinuga sel aastal juhtus (ja võib-olla lisama mõne jõulusoovi).

Kommentaarium läheb lukku 10. detsembril ehk järgmisel reedel. Loosimine toimub random.org abiga.

Tingimused:

1. Ühe IP-aadressi pealt saab jätta vaid ühe kommentaari, mis loosimises osaleb.

2. Auhinnad toimetatakse kätte vaid Eesti piires.

3. Kommentaarium on avatud kuni 10. detsembrini.

4. Võitjad valin juhuslikul random.org abil ja ka auhinnad jagan viie kommenteerija vahel juhuslikult.

5. Võitjad kuulutan välja kaks kuud enne oma sünnipäeva ehk 11. detsembril.

Aitäh mu sõpradele ajakirjast Anne&Stiil, Petrone Printist (Epp;) ja muidugi suur tänu João’le, kes kohe mu plaaniga kaasa läks ning lahkelt lausa kaks raamatut kingiks pani. Ilusat jõuluootust meie kõigi poolt:)

Valmis? LÄKS!

*Nagu Dooce ees, nõnda Daki järel…

171 thoughts on “Daki jagab kingitusi!

  1. Kärdu

    Ma ei ütleks, et see nüüd selle aasta kõige lahedam asi oleks olnud aga kuna mul hetkel on tuju nii nullis, siis see oli esimene hea asi, mis meelde tuli – kuidas suvel sai terve öö mootorrattaga mööda Järvamaad ringi kihutada ja lihtsalt nautida seda, et tsikkel on kiire, öö on külm, tee kaob tsikli all olematusesse ja saad kõvasti-kõvatsi kinni hoida kellestki, kellest kõige rohkem hoolid ja kelle kätte sa sel hetkel oled usaldanud kõik, mis sul on…

    Ja jõuludest – et sul oleks kõige ilusamad ja lumisemad jõulud, koos kalli Kaasa, väikese endast märku andva Põrnikaga (suuuuuuur pai Põrnikale), kuusude, perekonna ja oma toredate sõpradega. Et piparkoogid enne kolmekuningapäeva otsa ei saaks, et küünlasära ei kustuks ja et kuusk oleks võimas ja korralikult ehitud ning kingid, mida jagad või saad, tuleks südamest.

  2. Annekas

    Kärdu pani kohe nii ägeda jõulusoovi, et seda on raske üle trumbata. Võtan ses osas lihtsalt sappa 😉

    Kõige lahedam asi… Corny küll, aga emaks saamine vist paneb sel aastal kõigele muule pika puuga ära. Seda enam, et suht aasta algusest saadik– jaanuari algul sünnitasin– on kõik ümber väikse pätu keerelnud ja muuks pole suurt aega tekitanud või tekitada tahtnud.

  3. Jaanika

    Mis minuga sel aastal siis suurt juhtus? Ma sain doktorantuuri sisse, kuigi ma olen kogu aeg teadnud et saan ja seega pole üllatus ega hirmsuur sündmus. Kõige toredam ilmselt oli see suveöö, mil me Ingraga Zavoodist jõele ühe korraliku paadiga sõitma juhtusime. Siuke toakese ja kabiinikese ja pardakesega paat, kuidas iganes neid ka ei nimetata. Ja me sõitsime öö läbi, linnas ja linnast välja, lehvitasime kalameestele, nägin võsastikus ilvest ja käisime päikesetõusul jões ujumas ja saime pärast paadiga peaaegu ukse ette 🙂 Oivaline.

    Jõuludeks soovin rahu, mõttetute tõmblemiste ja muretsemiste ajutist vaheaega ja kõigekallimate soojuses veedetud päevi.

  4. Leena

    Suurem ja lahedam sündmus sel aastal on meie ühine kodu. Oleme elanud Tema väikeses korteris, nädalavahetuseti olnud minu korteris teises linnas ja see aasta saime MEIE OMA kodu. Suvi täis remonti ja ehitustolmu hunnikuid, improviseeritud voodi rõdul (kuna toas on remont), vesipiibuõhtud remondi vahepeal ja suur hunnik õnne valminud tubadest:) Kui on õige inimene su kõrval, siis terve aasta on väga lahe ja meeldejääv:)

  5. Jana

    Ei saa tõesti üle ega ümber, aga see et jäin lõpuks oma 2011a. aprilli-ootust ootama on küll kõige-kõige ägedam asi üldse!!
    Jõulusooviks oleks see, et lumi ära ei sulaks, isetehtud piparkoogitaignast maitsvad piparkoogid välja tuleks ja kuusk tuppa ära mahuks 🙂

  6. Lonni

    Usun et kõige lahedam asi minu jaoks sel aastal oli mu unistuste karjääri alustamine. Põhimõtteliselt ma komistasin muusikamaailma ja ma naudin igat hetke siin. Tänu sellele olen kogenud täiesti ebareaalseid olukordi:) Olukordi, millest ma tõesti teismelisena unistasin. Ja muidugi olen saanud rikkamaks imetoredate kolleegide ja sõprade võrra.

    Jõuludelt ootan sel aastal uute traditsioonide tekitamist:) Kolisime härraga hiljuti kokku ja seega on tänavused jõulud minu jaoks igati põnevad. Mõte, et saan ühise kodu koos kallimaga ära kaunistada, tuua väikse kuuse, valmistada koos piparkooke ja muid jõuluroogasid, paneb mind särama.

  7. Liisa-Lotte

    Puhkus Eestis. Olin pulmas pulmavana. Laulatus toimus rannas. Poole laulatuse ajal selgus et sõrmused on unustatud tuppa laua peale. Tõstsin kleidi üles, plätud viskasin põõsasse ja jooksuga 300m majani ja tagasi. Proovisin peita enda lõõtsutamist ja chill olla. Jäin “jah” kohast ilma. Väga ilus ja chill õhtu oli. Eesti on ilus.

    Jõulusoov – et tehtaks väikesi heategusi, naeratataks ja öeldakse head.

  8. Glacier

    Kõige lahedamaid asju oli palju:)
    Algas jaanuaris meie pulmadega, mis olid täiesti uskumatult ilusad. Veebruaris, sõbrapäeval, saime endale ühe kodutu kassineiu, kes hetkel tunneb end nagu täielik kuninganna. Aprillis käisime pulmareisil – ma lihtsalt armastan Barcelonat! Maikuus sain esimest korda käia Maijooksul – okei, kõndimas, kuna meiega oli viimast otsa rase sõbranna – aga fiiling oli viimase peal. Juunis sai tööl finantsaasta edukalt ära lõpetatud – mis ei olnud lihtne, aga hakkama saime:) Juulis sündis sõbranna pisike tütar, kes oli esimene meie sõpruskonnas ja seega suur asi. Lisaks sai tehtud väga lahe sünnipäevareis õde ja õemehega – ma poleks uskunud, et Suomenlinna on nii lahe koht:) Augustisse jäi õderaasu kahekümneviies sünnipäev, mis oli väga lahe pidu, ja ausalt – talle kingitud fotosessiooni nautisin mina vist samapalju kui tema:D Septembris sai end ületatud ja Sügisjooksul käidud ning lisaks peaaegu terve pere sinna veetud. Oktoobrisse jäi muffiniõhtu, palju teatrit ja tutvumine sure hulga lätlaste-leedukatega. Lisaks ka mu elu suurima hirmu ületamine. Novembris selgus, et mul on lisaks Barcelonale veel ka teine lemmiklinn – Praha. Ja spa-dest on peale viimast nädalavahetust vaieldamatu lemmik Aqva Spa (mille kinkekaardid meile pulmadeks kingiti).

    Mida ma sooviksin? Et igaühele leiduks praegusel ajal natukene rõõmu ja soojust. Et kõik mu kallid oleksid terved ja õnnelikud. Et ma ise suudaksin olla parem inimene, naine, tütar, õde, sõber ja leiaks kõigi jaoks rohkem aega.
    Ja muidugi piparkoogilõhnalisi ja lumiseid jõule kõigile:)

  9. anu

    kõige toredam on see, et oleme palju häid sõpru juurde saanud ja teinud ära oma mitu-mitu aastat tagasi ära jäänud autoreisi euroopasse 🙂 eks see lastega reisimine on väsitav aga tagantjärge on palju positiivseid mälestusi ja ilusaid vaateid mällu talletatud.

    jõuluks soovin aega, et ei läheks see jõulude ja jõuluootuse aeg hullu rabelemise nahka!

  10. Liana

    Kõige lahedam ja ilusam, mis minuga juhtus oli ühe suure unistuse täitumine – minu sõnad said viisi, millest tuli välja imeilus laul, sellest sai sünnipäevakink mu aastaseks saanud tütrele. Jõuludeks soovin lähedasi koju ja palju sära lähedaste, eriti oma pisikese silmadesse. Muidugi et see lumi jääks ka jõuludeks!

  11. Ricky

    Minuga juhtus see aasta lausa kaks toredat asja – sõudsin oma pikaaegse elukaaslasega lõpuks abieluranda (umbes nädal hiljem kui sina 🙂 ja kuu pärast seda sain ka teada, et suvel oleme kolmekesi 🙂 Nii et on olnud väga vahva sinu samas rütmis kulgevale elule kaasa elada 😉 Küll ainult vaikse jälgijana, aga siiski…

  12. Kadi

    Ma tunnen ennast nende kommentaaride kõrval nüüd nii lapsena, aga kõige ägedam oli suvel tripp Läti piiri äärde Positiivsus festivalile, mis oli lihtsalt nii positiivne ja äge ja tsill, et ei suutnud ära imestda. Kirsiks tipus oli veel see, et nägin seal Muse ära ja vahukooreks kirsi all oli see, et lätlased on nii viisakad moshijad, ruumi oli ülegi lava ees. Eestis oleks ammu laiaks litsutud sellises kauguses 😀

    Jõuludeks lihtsalt seda, et kõigil oleks see õige jõulutunne, nagu lapsena 🙂

  13. luik

    Kõige ilusam asi, mis minuga see aasta juhtus, juhtus täiesti kogemata. On lugematu arv asju, mis oleksid võinud teisiti minna, aga mingil müstilisel põhjusel ei läinud ja läks just nii nagu läks ja ma sattusin teatud ajal olema teatud kohas, tänu millele ma sain tuttavaks maailma kõige toredama inimesega 🙂 Ma olen selle eest nii tohutult tänulik ja soovin südamest kõigile ilusat jõuluaega!

  14. Karoli

    Ma ütleks, et see aasta oli üldse kõige ägedam aasta !!!! Kõigepealt veetsin viis kuud Hispaanias, tulin tagasi kõige kuumemasse Eesti suvesse ever ja nüüd on selline talv!!! Sinna sisse mahtus palju uusi sõpru, ägedaid reise erinevatesse maadesse, palju ägedaid üritusi ja nohhhhhhh, äge, et ühele väga raskele aastale (2009) järgnes üks väga vahva aasta!! (2010 rokib!)

  15. Katrin

    Sel aastal juhtus palju seinast seina asju. Sugulaste ringis oli kaks beebi tulemist, lisaks veel mitmel sõbral väga oodatud perelisa.
    Minu jaoks oli kõige-kõigem ehk see, et minu abikaasa leidis taas Eestis töökoha ja ei ole nüüd enam minust ja pojast kaugel eemal:-))

    Jõuludeks tahaks kõigile soovida rohkem mõistmist ja silmad-avali-käimist!

  16. Kaie

    Minu jaoks kõige toredam sündmus sel aastal oli koondamine. Suvel kätte antud koondamisteade, tekitas küll alguses vastakaid tundeid, kuid andis mulle võimaluse elada täisväärtuslikumat elu. Sel aastal on mul olnud rohkem aega, et veeta aega sõprade seltsis, nautida päikest ja lund, õppida ja lugeda, magada ja ärgata, reisida, lüüa kaasa heategevuses jne…Mõni halb asi võib kujuneda parimaks 😉

    Kui ma saaksin soovida ühe jõulusoovi ja see täidetaks, siis sooviksin, et igaüks leiaks lähedase inimese, kellega koos pühasid veeta.

  17. Rein Sikk

    Loomulikult oli enneolematu see, et sain PP neiude abiga üllitatud oma raamatu Minu Ugrimugri ja eriti see, kui soojalt see vastu võeti. On tõsiselt häämeel kui suutsin selle kirjatööga mõne hää inimese maailma veidi suuremaks teha.

  18. Pille

    Selle aasta parim asi oli ühe vana teema lõpp – pikaleveninud ühisvara (mis sai soetatud ammu lõppenud kooselu ajal) müük. New start is the best thing ever 🙂

    Jõuluks: et nendel, kes end ise kaitsta ei suuda, oleks keegi, kes nende eest seisaks. Less violence and abuse, more love and care 🙂

  19. Kadri

    Kogu aasta 2010 on olnud üks suur ja positiivsete muutuste aasta, mis algas radikaalsete otsustega täpselt aasta ja üks päev tagasi. Ilusamad hetked? Neid on olnud palju. Imearmsad pulmad augusti lõpus. See, et lisaks töödele ja asjalikele tegemistele sai lõpuks leitud rohkem aega ka iseendale. Ja suurima ja kõige ärevamat ootust tekitava elumuutusena tõik, et varsti sünnib siia ilma veel kaks pisikest plikapõnni, kellele hetkel soovin veel tublit vastupidamist ja kasvamist.

    Jõulusoovid on lihtsad: et osataks tunnetada jõuluvaimu, mitte ei mindaks kaasa kaubanduse massipsühhoosiga. Aega ja toredaid hetki koos lähedastega. Aega vaadata endasse leidmaks hingerahu.

  20. Mariann

    See aasta on juhtunud palju häid asju. Kuid kõige meeldejäävaim oli sõpradega koos seiklemine Eestis.
    Ei pruugi just kõige põnevam, kuid meil oli väga lõbus. 🙂
    Kõige lõbusam oli meil ehk Ruskaveres. Peatusime seal paar päeva sõbranna suvilas, muide kogu reis toimus vaid rataste ja rongiga.
    Oleks veel palju kirjutada, kuid see vajaks veidi aega, et kõik meelde tuletada.
    Jõulusoov on mul saada häid raamatuid ning valgeid jõule.
    M . 🙂

  21. tikker

    poliitiliselt oleks kindlasti korrektne öelda, et minu selle aasta kõige olulisem sündmus oli teise lapse sünd. AGA! ma ütleks, et esimese päris oma kodu saamine oli vähemalt sama lahe, kui isegi mitte killukese lahedam. üks laps mul ju juba oli, aga kodu pole varem olnud 😛 poliitiline korrektsus my ass… või no hea küll, mõlemad olid võrdselt olulised 🙂

    oo, aga jõulusoov tuleb seekord mitte üldine, vaid isiklikult sulle suunatud: et sa jõuaks jõuludeks praegust kaost võimalikult suures ulatuses koduks muuta 🙂

  22. Kaja

    kummaline, aga kõige lahedam asi mis minuga on juhtunud sellel aastal on tegelikult seotud hoopis mureliku poolega(isa surm aasta alguses ja minu enda raske operatsioon ja sellest taastumine) -sain tunda, et minu ümber on väga armastav pere, toetavad töökaaslased,haiglas olles olid minu ümber abaoluutselt kõik ( arstid,õed,sanitarid) kenad ja proffessionaalsed inimesed, kes tegid oma tööd südamega!
    Nautisin täiega kõiki nelja aastaaega Eestimaal – valge puhas lumi,kaunis tärkav kevad ,päikesepaisteline ja kuum suvi, kaunis kuldne sügis oma rikkaliku seenesaagiga – olgem ausad oli ju võrratu aasta?

    Soovin kõigile – mõelge ikka häid mõtteid, siis tuleb kõik hea teie juurde!

  23. G.

    Kõige lahedam asi, mis minuga sel aastal juhtus, on see, et ma kasvasin suureks. Silmad läksid kuidagi lahti ja ma viskasin ära need roosad prillid, millega ma maailma kogu elu vaadanud olen. See võib ju tunduda kurb ja julm, aga mul on hea meel, et ma nüüd päriselt näen, millega ma tegelema pean. Ma ei paanitse plikalikult ega korralda tiinekale parajaid draamasid – ma mõtlen, kaalutlen, arutlen, hingan paar korda sügavalt sisse-välja ja siis alles tegutsen. Ja ma olen enda üle meeletult uhke. Kunagi pidi see ju juhtuma ja nüüd, sel imelisel aastal see juhtuski.
    Kummalisel kombel läks seeläbi kogu mu elu paremaks. Töö, kool, eraelu, kõik. Elu on lill.

    Aga jõuludeks ei taha ma suurt midagi peale meeletu koguse lume, ilusa ilma ja selle, et võiksin jõuluõhtu veeta mulle kallite inimeste seltsis.

  24. Nele

    Kõige parem, mis aasta 2010 endaga minu jaoks kaasa tõi, oli minu enda raamat ja siis veel teine. Ka oma blogi kirjutama hakkamine, mis omakorda tõi minu ellu palju uusi inimesi ja uusi maailmu.
    Kõikidele teistele sooviks mõistmist, selle kõige laiemas tähenduses – teiste inimeste, kultuuride, religioonide võtmist sellistena nagu nad on. Ja uuelt aastalt muidugi palju uusi häid raamatuid, mis mõistmisele kaasa aitaksid!

  25. kat

    Kõige lahedam oli terve 2010. aasta suvi, kus sai üle mitme-mitme aasta paljudel suvistel festivalidel käia ja hästi paljusid vanu tuttavaid näha, keda aastaid kohanud polnud. Ja siis veel see, et leidsin endas jõu ja tahte ennast lõpuks vabastada üldse mitte rahuldustpakkuvast suhtest 🙂

  26. Ethel

    Kõige meeldejäävam sündmus sellel aastal: sain teistkordselt tädiks. Ülimalt armas tüdrukutirts on 🙂
    Ning pärast aastast töötuse perioodi sain töökoha 🙂

    Jõuludeks sooviks rahu ja jõulurõõmu südamesse ning lähedaste inimestega koosolemist!

  27. Heleene

    Ei saanud last, ei abiellunud, oma koduni on ka veel üüratult pikk maa minna, aga sain kolm nädalat häälega Euroopas ringi tiirutada. Ja kui tagasi Eestisse jõudsin, olid sääsed kadunud! Eriti hea meel on selle reisi üle sellepärast, et plaanitud oli ta juba mitu aastat tagasi, kuid oleks ma siis läinud, poleks see mulle pakkunud selliseid elamusi ega meelerahu, mida ma sel suvel sain ja millest siiamaani toitun.

    Jõulusoovi osas liitun Anuga, sest kellel meist poleks vaja aega. Mis kasu on piparkookidest, glögist, jõuluküünaldest ja muust toredast, kui sa ei saa võtta tunnikestki selle nautimiseks. Sellist tunnikest, mil sa ei pea mõtlema eesootavatele kohustustele, selgajooksvatele tähtaegadele ja üldse faktoritele, mis mõnulemist segavad.

  28. marca

    Kõige lahedam oli selle aasta meeletult ilus suvi ja kõik see, mida suvel ette sai võetud. Suve kõige-kõigem päev oli minu jaoks augustikuus Püssis pungifestivalil – super ilm, seltskond ja fiiling. Keset põldu tuhamägede taustal laulis Allan Vainola meid magama ja ka ärgates ei tibutanud telgile vihma nagu tavaliselt. Ja kõik need suvised reisid mööda Eestimaad – no tõesti, kõige ilusam maa mu meelest 🙂
    Jõulusooviks oleks, et kõik leiaksid endale midagi, mis neid õnnelikuks teeks, kasvõi tillukesi asju nagu näiteks seesama kommentaarium siin – nii tore on lugeda rõõmsaid asju!

  29. Evelyn

    Kaua oodatud kolmanda lapse sünd – riskides kõlada ära nämmutatult, aga midagi pole teha, see väikene inimene on oma säraga varjutanud kõik teised toredad sündmused:)
    Jõuluks soovin samuti aega ja rahulikku kulgemist.

  30. H

    Parim, mis minuga vist juhtus, oli see, et astusin sammukese elus edasi. Võtsin vastu otsuse, et ei sõltu enam neist, kellest mul ei ole vaja tegelikult sõltuda, ei ela minevikus, vaid olen olevikus ning piilun ka veiid tulevikku. Olen avatud kõigele ja see avatus on mu toonud siia, kus praegu olen ja ma olen väga rahul sellega. Ma ei nuta taga seda, mis oli, sest mõistan nüüd, et kõik, mis juhtub, juhtub põhjusega ning kui suhted lagunevad, siis ei ole see kunagi ühepoolne. Ma küll mõtlen asjale tagasi aeg-ajalt ja ikka leian, et on kurb, aga tegelikult on ju kõik hästi ja tegelikult olen ma ju õnnelik 🙂 Aasta oli raske, aga tegelikult ilus, värskendus on hea. Elan sisse oma uude ellu ja olen õnnelik. Mind ümbritsevad parimad inimesed ja mul on maailma parim mees!

    Jõulusoov.. Ma soovin, et kõik leiaksid endas üles selle lapse, kelle mina nüüd leidnud olen. Ootan pikisilmi jõule ning tunnen end justkui väikese lapsena. Aga see on hea ja see annab palju energiat, hoiab positiivsena ja üleüldse – see on hea. Ja ma soovin, et selle asemel, et otsida jõuludes ja kogu selles ajas negatiivseid asju ning olla Grinch, leiaksid kõik või vähemalt enamik jõulude selle hea tunde ning naudiksid seda! Ilus on ju! Ja see on see, mis tuleb isegi vaid kord aastas, see detsember… Nautigem seda, sest there’s no such thing! Iga täiskasvanu peab olema suuteline leidma endas selle lapsemeelsuse ja laskma tal aeg-ajalt domineerida 🙂

    Kaunist jõuluaega!

  31. Kadri

    Kuigi terve 2010 on minu jaoks äärmiselt tore olnud, on selles aastas olnud siiski kaks sündmust, mis mind ehk kõige rohkem on mõjutanud: esiteks võeti mind vastu magistriprogrammi Amsterdami ülikoolis (ja siin elamine on mind veel suuremaks Eesti patrioodiks teinud) ja teiseks suutsin ma sel aastal lõpuks ometi endaga rahu teha ning mõista, et mul ei ole mõtet olla keegi, kes ma tegelikult pole ning isegi ei taha olla. Pigem üritan (ja vahel on see tõesti keeruline) olla õnnelik sellega, mis mul on, sest tegelikult olen ma ikka väga rikas inimene (ja hetkel ei mõtle ma muidugi raha, millal tudeng enne selles mõttes rikas oleks olnud?). Saabuvate jõulude puhul soovin ma kõigile sügvat rahu ja suurt soojust südamesse. Ei siis külm ära võta (:

  32. Kairi

    Kõige toredam päev oli kevadel, kui lahkusin närvid ära söönud töökohast ja õhtul käisime kallimaga Tai (paari)massaažis. Kuigi jäin töötuks, oli see nii hea vabastav tunne. (Oktoobris sain uue töö).
    Teine meeldejäävaim hetk oli, kui uues kodus ahi valmis sai. Lihtsalt kükitasime külg külje kõrval küdeva kolde ees, silmad säramas ja suu naerul. Minu ja Tema tulevase kodu süda… Armastus esimesest silmapilgust.

    Jõulud on minu jaoks eelkõige aeg, mil lähedastega koos olla. Soovin, et keegi ei oleks sel ajal kurb ega üksi.

    Ja “mõned mehed-naised”: jõul ei ole joomapidu, olge kained! 1 kord aastas võiks oma perele seda head meelt teha.

  33. katariin

    Kõige parem asi, mis selle aasta jooksul juhtus, oli paranemine eelmise aasta jõuluajal põetud raskest haigusest. Kui oled veetnud jõulud täiesti üksinda haiglas ning haiglast koju saades pole võimeline arvutiklaviatuuril trükkima ja ka ntx ripsmete värvimine on väga raskesti teostatav koordinatsiooniharjutus, siis oskad peaaegu aasta hiljem vägagi hinnata võimalust tööl käia, trenni teha, tantsida (!) ja oma kallitega koos olla 🙂
    Jõuluks soovin kõigile võimalust võtta aega kallite jaoks!

  34. Janeli

    Kõige parem asi, mis selle aasta jooksul juhtunud on.. On see, et ma olen saanud olla õnnelik. Ma olen muutunud ja arenenud selle aasta jooksul tohutult ja ma olen armastanud ja armastataud. Muud polegi vaja.
    Ja soovingi jõuludeks õnne, tervist, armastust ja mis ennekõike enesearmastust ! 🙂

  35. Pisi

    Kõige-kõige-kõige ilusam ja parem sündmus sellel aastal? See, et ma õppisin uuesti hingama, unistama, kirjutama. Et ma leidsin ennast peale väga pikka musta auku uuesti üles ja ravisin katkise osa terveks. Ning avastasin läbi selle nii palju headust, et süda tahab vahel sellest ilust lõhki minna 🙂
    Jõuludeks aga kõigile soojust ja armastust. Ning seda tegelikult igasse päeva. Koguaeg 🙂

  36. Tipu

    Selle aasta kõige lahedam hetk – sume suveõhtu, sõbrad ja paar pudelit veini ühes Rooma pargis. Sain aru, et nemad (ja elu üldse) on ikka pagana toredad. 🙂

    Jõuluks soovin kõigile samale arusaamale jõudmist! 🙂

    1. daki Post author

      Ma tahan siia öelda, et teie kommentaarid on hirmus armsad ja teevad südamele pai! Tahaks teile kõikidele kingitusi anda!

  37. Kristi

    Sel aastal olin kodus. Peaaegu kogu aeg. Ja kõige kummalisem on, et maailm avardus uskumatult suureks. Sain tuttavaks inimestega, keda ma muidu iial kohanud ei oleks. Lugesin väga palju, muuhulgas avastasin “Minu”- sarja. Käisin Londonis. Aga eelkõige olin oma laste jaoks olemas, eriti Saskia jaoks!

  38. Tiina

    Sel aastal olen ma end ja teisi otsinud ja leidnud. Need hetked, mis on olnud keerulisemad, olen veetnud enda kallite kõrval.
    Ilmselt kõige-kõigem on see, et olen leidnud enda kõrvale Selle Inimese. Ärgata on toredam, elada mõnusam, hingata on kergem ja maailm tundub märksa helgem paik.:)

    Jõulusooviks kõigile on see hüva tunne, mis surisedes läbi sõrmede varvasteni voolab – rahu, endagaolemise hetkede, nautimise ja mitme muu hea emotsiooni kompott.

  39. J

    At the risk of sounding corny and repeating others…
    Sain sel aastal teist korda emmeks. Ja avastasin, et tegelikult olen ma üsna võimekas.
    Ning sulle ja su perele soovin jõuludeks ja niisama ka ilusat uue aja algust.

  40. Kaidi

    2010 kõige lahedam asi oleks see, et nii hullumeelset aastat mul veel ei olegi olnud.
    3 välisreisi, 3 pulmas käimine, 2 korteri remonti (erinevad korterid), 1 uus korter, 1 uus kass, 1 kodulinna vahetust, 1 töökoha vahetus, mõned katkiminekud ja madalseisud sinna juurde.
    Aasta motoks on kujunenud- kui ma selle aasta üle elan, siis saan kõigega hakkama.

    Jõuluks soovin lund ja külma ja hingesooja!

  41. Katu

    Peagi lõppev aasta on minu jaoks olnud väga keeruline, aga sellegipoolest on juhtunud väga palju uut ja huvitavat ning ka igast halvast on alati midagi head kaasa võtta, sellest arusaamine ei pruugi lihtsalt kohe tulla. Ükskõik, kas elu hellitab meid või viskab vahel kaikaid kodarasse, ikkagi jään seisukohale- elu on lill! Selle aasta lilled on minu perekond, minu sõbrad ja palju uusi elamusi, ka maitsete maailmas. Kõik need väikesed elamused kokku moodustavadki ühe suure ja sooja tunde!!! Kõige lahedam on aga see, et olen muutuste teel, olen avastamas iseennast ja elu!!!

  42. Liis-Marii

    ma ei saagi vist välja tuua Kõige Lahedamat, sest neid eriti häid hetki oli palju-palju. aga kui ma peaks ühe välja tooma, siis ilmselt oma sünnipäeva, mis on südasuvel ja seega olin sel aastal õnnistatud tohutult päikseliste ilmadega. see oli lihtsalt kaks pikka päeva täis ainult õndsust. kõik mulle olulised inimesed olid kohal ja ma tundsin ennast kõige õnnelikuma inimesena maailmas, nende tõttu. et kõik igapäeva mured pole lõppeks üldse olulised, vaid tähtisad on inimesed, kes sind ümbritsevad 🙂

    ja jõuluks sooviks, et mõistetaks, et õnn pole eesmärk vaid protsess. 🙂 ei ole vaja pingutada ühe õnneliku lõpu nimel, vaid pideva õnnetunde vm 🙂

  43. S.

    Need kommentaarid siin on lihtsalt nii toredad, et mul läksid lausa silmad vesiseks..

    Lemmikhetk 2010 aastal oli üks tavaline õhtu Roomas, kui ma ujusin sumedal suveõhtul basseinis, taamal säramas Püha Peetruse katedraali kuppel. Enne seda olin ma just vestelnud ühe äärmiselt intelligentse ja meeldiva inimesega maailmaasjadest. Ka oli see üks esimestest pikkadest vestlustest, mida ma suutsin itaalia keeles pidada ning juab see tegi mind südamest õnnelikuks. Sel õhtul polnud mul kuskile kiiret, kõik muremõtted olid kadunud ja see hetk basseinis kui mulle jõudis kohale kui õnnelik ma suudan olla, oli midagi täiesti ülevoolavalt suurepärast.

  44. kristi

    Pika puuga paneb muule lahedale ära poja sündimine ja selle väikese tegelase kasvamisele kaasa elamine ja tema selles abistamine 😀 Ja teisel kohal on minu väga kallis vanaisa, kellel suvel vähk avastati, kes paari nädalaga lülisamba kollapsiga voodihaigeks jäi ning vaatamata arstide kindlale prognoosile mitte kunagi enam voodist tõusta, juba septembris oma teised esimesed sammud tegi. Ja tõenäoliselt oleks need sammud tegemata jäänud kui poleks minu armast vanaema, kes temaga iga päev võimles ning pisikesi eesmärke seadis- täna kõnnime akna juurde kassile pai tegema jne. 🙂 Jõuludes soovin Sulle tõelist täis-raseda tunnet 😀 Sellist positiivset, suure kõhu ja suurte tunnetega. Ja palju väikeseid armsaid `näed, siin ma olengi´ mükse pisikese poolt!

  45. EV

    2010. aasta kõige toredam hetk oli tähtede vaatamine Väga Heade Sõpradega Hiiumaal ja üldse kogu puhkus Eestis.
    Jõuludeks ja üldse eluks soovin kõigile hingerahu ja õnnetunnet. Ja seda, et oskaksime hinnata seda kõike, mis meile on antud, eriti hetki oma lähedastega…

  46. Siire

    Juhtus enneolematu asi….mul oli vaba suvi. Oli aega lahtiste silmadega ringi vaadata, raamatuid lugeda, elu üle järele möelda….Oli AEGA.
    Soovin kõigile rahulikku jõuluaega…

  47. Kadi

    Kõige imelisem oli sel aastal mu esimese lapse sünd ja see on mind muutnud palju paremaks inimeseks ning nüüd teeb üks vahva tegelane iga päeva nii eriliseks:)
    Rahulikku andvendiaega!

  48. A:)

    Lahedaim asi sellel aastal?Oi,kui raske on valida,lahedaid asju oli ikka omajagu.Lapsi ei saanud,ei abiellunud ka nagu paljud siin:P.Tegelikult üks vahvamaid asju oli vist loomaaias käimine suvel-polnud seal vähemalt 10 aastat käinud!:)Lisaks osalesin ühel lahedal täienduskoolitusel,mille ma ka edukalt lõpetasin ja mis tõstis enesehinnangut kohe mitu pügalat.
    Jõulusooviks oleks,et kõigil minu lähedastel tuleksid ilusad jõulud.Ise olen jõulude ajal tööl,niiet endale sooviks vist rahulikke tööõhtuid selleks ajaks:D!

Comments are closed.