džast pööfikt

hoomamatu Leave a reply

Okei, ma ei saa kurta, et ma oleks nüüd just VÄHE kontsertitele saanud. Nyrok Cityt olen ma muidugi oksendamiseni näinud ja kuulanud, Mikal sain ka käia ja ainult Biffy Clyro jäi ära, sest ma ei suutnud ette kujutada, et sõidan kontsertile ja siis veel õhtul tagasi Tallinnast, et tööle minna (see oli see periood, kus ma ainult magasin).

Aga see on lihtsalt ebaaus praegu! Cut Copy tuleb Tallinna 14. märtsil.

Saate aru jah? See on nibin-nabin kuu ja mõned päevad enne mu tähtaega. Kui kõik läheks nii, nagu ma plaanin ehk et kui ma olen esimese poolega 3 kilo juurde võtnud, siis võiks ka teise poolega sama palju lisanduda*, aga teadupoolest nii need asjad ei tööta ja ilmselt ei saa ma sinna minna, sest Abikaasal pole veel C-kategooria lubasid, et mind transportida.

Pfft. I’m so going to sue someone.

*also known as wishful thinking

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.