Complete Chaos*

hoomamatu 5 kommentaari

*Sõnapaar väljendamaks hetkeolukorda ELUS. Also possible baby name.

//

Lõpuks saab siis öelda, et on kolitud. Ehk siis suur hunnik kaste, mööblit ja prügikotte on veetud ühest linnast teise ja mingil imekombel tegime me selle ära kõik ühe päevaga. Või noh, MINA muidugi ei tassinud midagi (oh, ma olen selle üle megarõõmus, aga nädal aega pakkimist oli juba niigi üsna kurnav, nii et mul pole ka süümekaid, nagu ma oleks vähem teinud või midagi), aga sellegipoolest oli stress laes ja asjale ei aidanud kaasa nutvad kassid, lumetorm ja üleväsimus.

Ja see, et uues kohas pole MITTE MIDAGI. Asju pole lihtsalt kuhugi panna, sest meil pole midagi. Me kolisime möbleeritud korterist karpi, võttes kaasa vaid voodi, külmiku ja pesumasina. Ja ühe tugitooli. Ahjaa, kummuti ka. Nii et praegu on totaalne kaos ja ma ei oska isegi kuskilt otsast pihta hakata, sest polegi nagu midagi pihta hakata – asju lihtsalt polegi kuhugi panna.

Ühesõnaga, ma olen vaikselt hullumas. Aga ainult vaikselt.

Et end hullumast hoida, siis asjad, mis mulle hetkel siiski meeldivad:

 • et Tallinnas on MEGAPALJU LUND! Ja seda sajab pidevalt juurde!
 • et kiisud siiski elavad ja hingitsevad veel ja pole veel stressi ära surnud ning isegi juba kohanevad
 • meie magamistoa uued (emme tehtud) kardinad
 • et meil on ägedad naabrid
 • (kellele ei pea ilmselt IIALGI politseid kutsuma, nagu oli Ropkas tavaline)
 • homme saabub uus diivan
 • jee! mul on lõpuks diivan!
 • varsti on jõulud
 • homme tuleb blogilugejatele üllatus!

5 thoughts on “Complete Chaos*

 1. Evu

  Rahulikult! Sul on nüüd OMA pesa, mida otsast sisustama hakata ja millest KODU luua. Nii et tasub pigem rõõmustada. Aega ju on sisseseadmisega? 🙂

  1. daki Post author

   k, sõit oli täielik õudusunenägu. Ma tean, et neil pole tegelikult häda midagi, aga nende nutmine läheb nii südamesse noh. Aga nad juba harjuvad ja Pussakas on väga rahul, et saab kastide otsas ronida:)

   Evu, püüangi nii asjale läheneda:)

   Kairi! Jaa!

 2. k

  Ah jaa, muidugi! 😀 Ma unustasin, et maailmas on ju olemas kastid! Ja teil seal on kaste! Ja kastid kassidele on puhas rõõm. Kohe mure nende pärast läks väikesemaks;)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.