NPH fännidele

hoomamatu 2 kommentaari

Ma polegi seda vist kunagi jaganud. Hea kvaliteediga video on YT-st kadunud, aga noh, kõlbab see ka. Kes “Gleed” ei vaata, see ilmselt ei teagi, et Neil Patrick “Barney” Harris seal üles astus ja minu meelest väga ägeda esituse tegi.

Laul on ka super.

(Aga üldiselt on tunne, et Suur Auk on lähedal, kõnnin serva peal… Päev pärast saiki juures käimist, eks ole, kus ma veel eile sain hõisata, et nii õnnelik on olla…)

2 thoughts on “NPH fännidele

  1. Tats

    Glee is fun! And geeky.
    Minu täielik lemmik neist sadadest lugudest on tapva cheerleader’ite trio prooviesinemine. Ma võin seda kordi-ja-kordi vaadata (no ikka koreograafia pärast, loomulikult! Mitte tšikkide!). No nii stiilipuhas, lihtsalt.

    1. daki Post author

      Glee on tõesti fun ja geeky, mulle ka väga meeldib. Alati saab sealt hea tuju. Ja enamasti ka külmavärinad, sest seaded on ikka väga hästi tehtud (minusugusele elevandikõrvale).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.