herneid tahan

hoomamatu 3 kommentaari

Kuidas veenda end trenni minema, kui KOHE KUIDAGI ei viitsi noh? Uni on nii tohutu suur (nagu ta mul on viimasel ajal KOGU AEG) ja ei viitsi ja no ei viitsi noh.

Siis tuleb:

 • helistada vanaemale ja saada üks positiivsuslaks
 • veenda end kaks tundi, et kohe varsti lähen
 • lugeda paar lehekülge Vildet
 • mitte vaadata lõpuni Lie To Me finaalosa, sest muidu ei innustaks miski pärast enam koju tulema (appi, nädal veel sarjahooaegade alguseni, ma ENAM EI SUUDA)
 • panna kohe aegsasti trenniriided selga
 • veenda end, et pärast on ilgelt hea olla ja sa oled endaga rahul
 • sundida, sundida, sundida

No sundisingi siis, sest no miski kohe ei innusta enam trenni tegema. Suvega on ikka säärane laiskus peale tulnud, et anna või otsad. Pealegi pole ühtegi lahedat rühmatrenni ka enam, kus ma saaks käia, nii et tulebki võtta ette see igavene kõnd/jooks, mis on kohati nii igav, et ajab peast hulluks.

Aga ma loodan, et mida rohkem ma end sunnin, seda rohkem tuleb rütm sisse jälle tagasi.

Tegelikult ma tahtsin hoopis öelda, kuivõrd lahe asi on Lõunakeskuse avaturg. See avati üsna hiljuti, mingi paar nädalat tagasi või nii. Ja erinevalt tavaturust on see normaalsetel kellaaegadel lahti, ehk siis sealt saab osta asju ka muul kellajal kui laupäeva hommikul kell 8.

Ja kuna pärast trenni tabas mind metsik õunaisu – ja PÄRIS õunte isu, mitte mingite poola jamade – siis suundusingi Lõunakasse, et osta paar kilo hääd eestimaist HAPUT sügisõuna. Hapu peab olema, hapu on hea.

Võtsin kilo ploomi kah juba, kui asja juures olin.

Aga sel suvel ei saanud ma kordagi herneid, mõte sellest toob pisarad silma. Oma viga kah muidugi. Ühe korra ostsime suure kotitäie. Mina muidugi tahtsin seda õhtuks hoida – no et kui poen voodisse, siis krõmpsutan. Vaatasin, et inimene käis kuidagi eriti tihti köögi vahet… Ja muidugi, kui ma siis lõpuks läksin, et oma hernekott võtta ja MÕNULEMA asuda, oli see tühjaks söödud. Ebaõiglus. EBAÕIGLUS! Kus on mu herned, ma küsin?!

3 thoughts on “herneid tahan

 1. Kärdu

  Kui meil kunagi selle nädala jooksul vannituba valmis saab, siis järgmine nädal lihtsalt PEAB jooksma ja kõndima minema. Are you in?
  Ma poistega ei viitsi, ma suren nende kõrvale ära 😀

 2. luize

  Mina loodan südamest ja kõigest muust, et mul see ise-teen-kodus-trenni-ja-olen-tubli asi… Õnneks ma joosta ei tohi 🙂
  Aga all-linnas turul saab ikka päevasel ajal ka kraami ostmas käia, tõsi küll, õhtul enam ei saa. Aga eilegi tõin sealt maitsvaid ploome. Mis ei tähenda muidugi, et Lõunaka turg poleks suurepärane idee. Mul endal on sinnakanti lihtsaöt väga harva asja.
  Aga mis ma tahtsin öelda, sinuga on alati see tore asi, et saab seriaaliootuse osas tuge. Et keegi minusugune on veel samas lähedal. Ma kirjutasin lausa üles kõik algavad, mida ma vaadata tahan. Päris kohutav tegelikult. Mul on esimene House. Ja nüüd ilmselt ka How I met your mother, mida ma hiljuti vaatama hakkasin. Jõuan vast homme-ülehomme rea peale, ehk siis kõik ära vaadata enne uute osade algust.

  Hea Barney pilt sul paar postitust tagasi. Mu lemmik sellest sarjast, ehkki mees on ju bastard. Veider.

  1. daki Post author

   Barney on üks huvitav kuju jah – kusjuures märkimisväärne on see, et maailma kõige heteromat tegelast mängib geimees! Muide, Barney-fännidele: http://www.youtube.com/watch?v=yyN7F51g0Rs Kui Gleed ei vaata, siis te pole seda näinud:)

   Kärdu, jah, ma mõtlesin ühe punktina panna, et tuleb helistada trennisõpradele, aga viimastel nädalatel pole mul üldse olnud jaksu õhtuti suhelda. Küll ma jõuan selleni ka:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.