see ei ole meem*

hoomamatu 16 Replies

Maali jagas täna Gugl Riideris huvitavat artiklit ja kuna ma ikka aeg-ajalt armastan oma käekotisisu revideerida ja seda blogis üles loetleda (neid poste peaks aja jooksul ikka päris mitu kogunenud olema), siis mõtlesin, et seekord teen teistmoodi. Saanud artiklist innustust, ladusin kõik oma käekotis leiduva (v.a arvut ja, loomulikult, fotokas) tugitoolile ja tegin pilti.

Palun väga, siin on minu käekotisisu:

Kummalisel kombel on mul KAHEKSA erinevat huuleläiget-pulka, kuigi ma neid üldse ei kasuta, vahepeal vaid näpuga pealemääritavat huulepalsamit (sest minu meelest on see protsess üliseksikas). Ja muidugi väike nunnu hiina poest saadud taskupeegel ja näokreem, sest kunagi ei tea, millal näokuivus ootamatult rünnata võib.

Nagu näha, olen ma päikseprillipede. Kodus on mul neid veel umbes neli-viis paari, kõige rohkem on mul kahju, et oma kõige ägedamad prillid bioenergeetiku juurde kevadel unustasin. Kaks erinevat lõhna on kah, ühe kinkis ema jõuludeks.

Ja siis on ilmselge, et mul on värk kollaste pardikestega või siis üldse loomakujuliste võtmehoidjatega. Kirjastusevõtmed on need, kus on hiireke, auto- ja koduvõtmetel on pardikesed, neist üks Evu kingitud. Kust ma teise sain, ei mäleta hetkel.

Kahekroonised on lahtiselt kotis, sest me nimelt kogume kahekrooniseid. Ja et neid mitte ära kulutada, võtan nad heaga enne rahakotist välja. Kahekrooniste kogumine selle aastaga muidugi lõppeb, eks siis näeb, palju oleme aastatega jõudnud kokku kraapida. (Note: Abikaasa pole eriti osav kogumises, ma pean talle seda pidevalt meelde tuletama.)

Lisaks märkmikule ja paberipahnale on veel nätsu ja kingapuhastuskomplekt, mille vist Abikaasa mu kotti torkas. Must have on taskunuga, kus küljes veinipudeliavaja (sest kunagi ei tea, millal sind hea veiniga rünnatakse).

See moklemispildiga asjandus on pulmadeks tehtud märk, mida soovitas pulmaisa. Eh, eks ta üks kitš ole ja APPI KES KASUTAB COMIC SANSI?!, aga samas armas mälestus.

*See ei ole meem jah, aga te võite ka kõik teha seda, täitsa huviga vaataks.

16 thoughts on “see ei ole meem*

 1. Kärdu

  See kahekrooniste kogumine on popp, ma olen viimasel ajal avastanud. Kõigepealt kogus sõbranna oma mehega, nüüd meie Teise Poolega ja ma tean veel paari inimest, kes seda teevad.

  Aga pilti ma vist ei hakka tegema, ei ole eriline käekotiinimene. Kõik võimalikud ja vahel isegi võimatud asjad on tavaliselt taskutesse paigutatud. Käekoti avastasin enda jaoks alles eelmine nädal, piisavalt suur, et konspektid ja märkmik ära mahuks. Aga kui asja käppa saan, siis võib sealt vist kunagi ka nii mõndagi leida 😀 Siis olen nõus pilti ka jagama

 2. catalina

  Kas bioenergeetiku juurest siis prille tagasi ei saanud?
  Muide, esimese hooga lugesin “nätsu-ja kingapuhastuskomplekt”…ja hämmeldusin, et ilmselt on see veel midagi moodsamat, kui mälupulk-kohvitassihoidja 😀

 3. L

  mul twitterit ei ole, aga ma kahtlustan, et seepärast, et JDM laseb end igalpool peaaegu kohe ära tappa…

 4. Pingback: special k

 5. daki Post author

  Catalina, kukkus jah natuke imelikult välja, peaks panema sulgudesse, et 3. välde.

  Ma oma laiskusest pole neid tagasi saanud, ju ma ikka saaks tagasi. Peakski selle ette võtma.

  L, võib tõsi olla. Ja Javier ainult abiellub Penelopega ja mängib koos Juliaga…

 6. LJB

  Vaatan, et teil koigil on lopp korralikud kotisisud… mul on ikka korralikult “prugi” ka :)… sada kviitungit ja miljon pabertaskuratti… ja kommipabereid… 😐

  1. daki Post author

   Heheh, mu prügi on kõik ühes hunnikus pildil täitsa olemas:) Seal on “Ööde…” leping näiteks, ma ei tea, miks ma seda kaasas kannan.

 7. Morgie

  /meeliskleb/
  mm, sul on e-seeria Nokia… Täisklaviatuuriga.
  Ja midagi roosat ja hunnik päikeseprille. Ja mälupulk. Mujale mul tähelepanu ei jagu. Sry.

  1. daki Post author

   See roosa on muide üks neist huuleläikeasjadest, kunagi ühelt pressiürituselt (vist stiilsete valimine) saadud originaal (!) Britney Spearsi huuleläige. Kolm eri roosat sees.

   E93 on jah, olen väga rahul temaga:)

   Britt, tore!

 8. pirtsu

  oh, ma peaks enda koti sisust ka pilti tegema. vot siis saaks naerda. mul on seal nt mähkmed, kindad, lusikas, pudipõll, küpsised jne. ja see asi täidab mul päriselt ka käekoti ülesannet.

 9. Oudekki

  Mitme kàekoti omamine on kasulik. Ma tekitan igal hommikul uue kàekotisisu 🙂 Kòige kavalam lyke oli osta nii tilluke kàekott, kuhu mahub rahakott, telefon, vòtmed ja rongide sòiduplaan, lòpuks ometi olen ma vabanenud sellest, et midagi ei leia kotist yles 🙂 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.