haige, jätkub

hoomamatu Leave a reply

Jajah, olengi olnud nüüd kaks päeva haige. Palavikku õieti pole, aga ilge on olla, tatti voolab ojadena ja muidu olen üks kaunis printsess herneteral, hääl käriseb nigu vanal joodikul ja köhaga saaks kopsuhaigla edetabelisse.

Toitunud olen jääkidest ja suppidest, kahe retseptid panen üles kah. St kaht olengi jõudnud teha – jagus ilusti mitu päeva elada. Õigemini, peab veel teisipäevani välja venitama. Söögiga. Süüa saab muidugi ka veel enne teha, sest võtsin enda peale centerpiece-prae tegemise (teen selle päev enne valmis ja võtan ema juurde kaasa), muuhulgas otsustasin ka midagi magusat lauale teha. Muidugi lisaks traditsiooniks (vist…) saanud meekoogile, mille retsepti leiab Õhtulehest, artikli lõpust. Hullult hea kook on, tegelt ka. Ja lihtne teha.

Ehk siis kokanduseri jätkub ja jätkub. Vahepeal, kui natuke helgem on olla ja peab niikuinii asjalikumaks hakkama (homme), ka kirjandusjuttu. Nagu lubatud.

Igal juhul, selle aasta jõulumenüüs on siis minu poolt part apelsinikastmes (Duck a L’Orange) ja šokolaadibrownied šokolaadidipiga. Kui te veel ei tea, mida teha, siis üks hea sait, kuhu, tundub, on kokku koondatud kõik internetis leiduvad superretseptid proffidelt ja amatööridelt: TasteSpotting.

Ja homme kaks supiretsepti, kui aega ja jaksu on ja ei lähe meelest pilte sisse tõmmata. Panen üles ka kaks supiretsepti, millest siin neil haiguspäevil elanud olen.

Üldiselt aga, köhhpähh, hoidke must eemale, see on suure tõenäosusega viirus, mis mus elab ja õilmitseb.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.