kirjanik

hoomamatu 1 Reply

Täna saabus lõpuks arvele see raha, mida makstakse kõigi nende kordade eest, kui keegi mu raamatuid laenutab ja loeb.

Seda oli siis kolme raamatu kohta (neist kaks Epuga siis kahe peale) umbes-täpselt 600 krooni. Ja daki-raamat on jätkuvalt nukralt Apollos väljamüügil, et kohe piinlik on endal mööda käia. Aga see-eest on mul nüüd uus Gavalda ja Afa “Kosmos” (no kuidas ma ometi sain mitte-osta seda, eksju).

Muidu on kõik hästi. Liiga hästi. Arvestades… asju. Sellest mõni teine kord.

One thought on “kirjanik

  1. marta

    ma ei saa ütlemata jätta: see Vahuri “Kosmos” oli väga hea… ma just lõpetasin, lugesin maal, jaapäevase heina sees pikutades ja rohukõrsi närides… sobis nagu rusikas silma auku…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.