rääkisime just jõllitamisvõistlusest…

Määratlemata 6 Replies

…ja Nele oli välja otsinud. See tuletab meelde, et kui ükspäev rõdul passisin ja nägin möödumas oma filmiajaloo õppejõudu, kellega kokkusattumuse mõttes kunagi iidsetel aegadel koos kohustuslikku libedasõitu tegime ühes autos ja ma talle ilmselt oma rallimisega mitmeks päevaks kõhulahtisuse tekitasin, ning arvestades tõsiasja, et siin inimene on ka käinud libedasõitu hiljaaegu tegemas – ja see kõik tuli mulle tuttava habemiku möödumisel meelde, siis mõtlesin, et kui geniaalne oleks hakata pidama kokkusattumuste päevikut. No et iga kord, kui elus tuleb ette mingi veider kokkusattumus ja geniaalsete seoste rida, siis tuleb see üles kirjutada.

No ühesõnaga, täiesti juhuslikult jaurasime rahvaga reedeöösel ja vaatasime jalkat ja tekiilapudelit ja duši võtvat Jaaku, ning üritasime meenutada, mis fantastilises huumorisarjas küll jõllitamisvõistlus ilmus, siis näed, kaks päeva hiljem ongi Nele selle täiesti juhuslikult oma postis teemaks võtnud.

6 thoughts on “rääkisime just jõllitamisvõistlusest…

  1. Pille

    Kuigi elasin 7 aastat UKs, siis seda Big Traini polnud näinud. Elukaaslane tunamullu tutvustas seda sarja mulle just selle jõllitamisvõistluse pärast. Nüüd aeg-ajalt vaatame ja naerame, kui isu millegi absurdse järele on 🙂

  2. Nirti

    “Big Trainist” on ainult üks asi, mis tõeliselt väärib suuremat tähelepanu ja IMHO on selleks need džokid… Jõllitamisvõistlus on mõnusalt napakas, aga need džokid on tõeliselt geniaalsed, rääkimata sellest Saatanast, kes seal on jne. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.