I <3 Ted Mosby

hoomamatu 3 kommentaari

HIMYMi viimane osa oli klassikaliselt legendaarne.

Saidist saavad aru ainult need, kes on fännid ja/või vaadanud viimast osa. Vähemalt. Kuigi reference’e laulus on nii et tapab. Päris hull. Ja kuna Barney on hakanud taas oma blogi täitma, siis panin selle ka jälle linkidesse. Neetud värk ikka, kui rss-i lehtedel pole. Ei oskagi enam mööda linke käia, usalda muudkui aina oma riiderit…

Tegime eile B-ga nimekirja sarjadest, mida me selle kahe-kolme aasta jooksul, kui meie seriaalisõltuvus on meid hõlmanud, vaadanud oleme. Mõlemad said kaks tulpa – ühte läksid sarjad, mida me oleme vähemalt ühe hooaja tõmmanud ja vaadanud. Teine oli random-tulp, kuhu läksid sarjad, mida on juhuslikult vaadatud osa või mõni. Olgu öeldud, et midagi me unustasime kindlasti ära ja kui B hommikul minu omad kokku luges, oli neid 42 vmt. Siis neid, mida on hooaja kaupa vaadatud. (Simpsonitel on 19. hooaeg, Will & Grace’i oli 8 hooaega, Seks ja linna 6 hooaega, Gilmore’i tüdrukuid 7. hooaega, That 70’s show’d 8 hooaega jne.) Määratu-määratu aeg.

Our list, half-way done:

list

3 thoughts on “I <3 Ted Mosby

  1. Birx

    Võtad õhtul kaasa? Himym? Eksju? Big Bang Theory ka ja muide, kas Samantha Who? on juba alnud jälle? Ooot… aga äkki saad mulle tiba Moonlighti ka tuua. Two and a Half Men? New Adventures of Old Christine. Need tulid ju kõik eile, eksju? Daki, sa ju tuled ikka õhtu, eksju? Eksju? (värisedes vasakule ära)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.