meta

Määratlemata 1 Reply

Nägin ükspäev metaund.

Nimelt küsisin unes emalt: “Kas ma rääkisin sulle juba, mis ma unes nägin?” Ja jagasin temaga sündmust, mis oli minuga juhtunud päriselt, selles reaalsuses.

Väga meta-meta.

One thought on “meta

  1. SÄlli

    Ma olen ka unes selliseid asju näinud, et räägin unes unenäost, mis on minuga tegelikult juhtunud- see on nagu väga väga imelik. Siis ku ärkad, siis enam ei saa aru, milline on PÄRIS reaalsus:D Täna öösel nägin unes, et ärkasime toanaabritega üles, tuba oli segamini, käisin dushi all, jõime kohvi.. ja siis kuidagi katsusin läbi une juukseid ja mõtlesin, et miks nad märjad ei ole- ärkasin… ja siis ei saanud aru, et kuidas me kõik jälle magama nii ruttu jäime… kuigi keegi meist ei olnudki üleüldse ärganud:D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.