ja seda ka, et…

hoomamatu 2 Replies

…kui sa ei olnud eile elektrist ilma jäänud pimedas Zavoodis tund aega vähemalt, siis ei ole sind olemas. Või vähemalt ei saa sa end Zavoodielanikuks või -fänniks nimetada.

Mitte, et ma tahaks ennast Zavoodielanikuks nimetada, need ajad on möödas. Aga see oli midagi fenomenaalselt cooli lihtsalt.

Ja üldse juhtus nii palju armsaid asju eile, ja natuke hirmsaid ka, et ma kohe ei oskagi hoomata veel. Hiljem kunagi.

/

Ahjaa, ja klatin võlad ka kohe ära: KALLID PIIA JA NADJA! MA OLEN LÕPMATA TÄNULIK, ET TE MINU PÄRAST IKKAGI SELLE ÜHE KÜSIMUSTIKU TÄITSITE (MIS SIIS, ET PEAMINE VASTUS OLI KAKS ROCKI ÜHE HINNAGA) JA MA EI LÕPETA KUNAGI OMA TÄNULIKKUSE NÄITAMIST (NT LAUAJALKAŽETOONIDES VÕI NENDES KOLLASTES NÄMM SHOTIDES).

2 thoughts on “ja seda ka, et…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.