Blogiadvendikalender.

Minge kanni, kus ma armastan patju. Lugesin üle – hetkel on mu voodis kuus patja. Neist aktiivses kasutuses – kõik. Kui ma ööbin hotellides (mida ikka tuleb ette), on minu suurim mure see, et seal on alati nii megasitad padjad, et ma ei saa lihtsalt magada. Õige padi on ikka suletäidisega, mitte mingi vaht või saepuru või paberipahn või… ma tõesti ei tea, millest tehakse neid kohutavaid odavpatju, mis on kõik hotellid üle võtnud, aga see materjal on KOHUTAV.

Ma olen kümne aasta jooksul oma padjad nii ära maganud, et mõned aastad tagasi võtsime emmega ette suure suleprojekti ja komplekteerisime suled ümber ning õmblesime uued kotid ümber. Mul on tunne, et ma pean selle varsti jälle ette võtma, sest lisaks sellele, et mu padjad peavad olema sulepadjad, peavad nad olema ka spetsiaalsete suhete järgi sätitud. Kaks patja, ütleme, on 100protsendilise täidisega ja kaks 60 protsenti hoopis, sest padjad, mis käivad üle pea, peavad olema õhemad ja paremini sätitavad.

Mmmmm… padjad. Mu lemmikud.

#40. Padjad