saturday night live

Argielu Leave a reply

Kuna mu aju vajab õnnehormoone ja kui ma FBs nõu küsisin, soovitati mul süüa singivõileiba ja teha heroiini, samal ajal kui keegi mind spängib (kõlab nagu keeruline viis herot teha), siis mõtlesin, et proovin teha nimekirja asjadest, mis mu elus actually on hetkel megacoolid.

Näiteks fakt, et ma olen olnud kodus KÕIK LAUPÄEVAD viimased kümme nädalat, mis tähendab, et ma olen saanud vaadata Doctor Who värskeid osasid ahjusoojade saiadena.

Ja siis ma sain aru, et ma olen olnud kodus KÕIK LAUPÄEVAD VIIMASED KÜMME NÄDALAT.

Someone needs a life.

Aga siiski… Peab olema ju häid asju elus?

…küte lülitati sisse!

…Õhtuleht kirjutab olulistest asjadest

…mul on järjekorras viis artiklit!

…ja kaks kuud elektrivõlga…

…Mon Rouge’ile tehti õlivahetus ja peagi saab ta täiesti üles vuntsitud…

…ja ma tahaks öelda, et kui ma praamiga üle tulin ja tundsin surmahirmu, sest lained lõid üle kapoti ja ma PÄRISELT mõtlesin, et läheme siiasamma Suure Väina põhja, et siis mul oleks avanenud uus eluperspektiiv, aga ausalt oli mul lihtsalt megamerehaigus ja ma olin veits mures, kas Lemmik või keegi ikka kannab mu kasside ja kitarri eest hoolt ja ei olnud nagu seda tunnet, et live the life to the fullest.

///

Ühesõnaga, ei tulnud nimekirjast midagi välja. Aga igal juhul ei soovita tormiga merele minna mitte kellelgi.

Aga vähemalt on küte sees ja ükspäev tuleb ka päev, kui ma saan elektriradika välja lülitada.

Ja noh, kahe laupäeva pärast on ka Doctor Who hooaeg läbi ja siis saan ma öelda, et ma veetsin terve hooaja kodus ja keegi isegi ei üritanud mind välja kutsuda ja ma isegi ei tea, mille järgi ma edaspidi hakkan aega arvama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.