5 thoughts on “Meet Oliver

  1. Carry

    Kääbussea jaoks peab raudpoltnael olema oma aed. See oma aed peab olema päris laiade mõõtmetega ja selles omas aias ei peaks omanik soovima harrastada mingit iluaiandust. Nii on.

  2. daki Post author

    Mari, Pesaleidja, kust Oliver meieni jõudis, vajab väga ka hoiukodusid ja kuna Oliver ei saanud teiste kasside seltskonnas hakkama, siis praegu on ta siin, lootuses, et meie kassidega lõpuks klapib. Küll aga on variant, et kui ta ei peaks klappima, siis otsime talle armastavat stressivaba kodu edasi. Sellised ajutised hoiukodud on väga levinud variant, eriti sarnastes oludes. Aga, olgem ausad, ma tõesti olen inimene, kes ikka ei suuda looma ära anda. See peab tõesti olema äärmuslik juhus. Kaks päeva, ja juba on ta nii KODUS.

  3. Pingback: elu kolme kassiga ehk leiame Ollile üheskoos Päris Oma Kodu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.