Tänased lisandused

Argielu 6 Replies

image

Naabrite ja enda suureks rõõmuks on mul nüüd lõpuks kaunis ukseesine.

image

Uus katse saabastesse istutamisega. Eelmisel aastal proovisin sõdurisaabastesse, aga nagu õhtusöögisaade karmilt demonstreeris, surid mu lobeeliad seal täiesti surnuks. Nüüd proovin mahakantud kummarites lilli suve lõpuni elus hoida.

Muudes uudistes: Mila tutvus tuhkruga nimega Miilo.

6 thoughts on “Tänased lisandused

  1. ylle

    Targutan veidi 😀
    loodetavasti on kummikus auk kastmisvee ärajuhtimiseks, kui ei ole ja teha ei raatsi, pane põhja paari cm jagu kruusa või väikeseid kive, et kastmisveel oleks kusagile valguda. Muidu lähevad juured liigniiskusest mädanema . Bakoopa on muidugi vastupidavam kui lobeelia. Lobeeliale mõjub ka liigne kuivus hukutavalt, bakoopa saab hakkama. Väikses kasvuanumas tahavad lilled väetist ja piisavalt kastmist, palaval suvepäeval isegi mitu korda.

  2. aiit

    Väga ilus ukseesine. Ise ootan kannatamatult, millal terrass kodus valmis saab, kuhu kõik oma lilled panna… et oleks ka natukene ilus 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.