Hair watch

hoomamatu 4 Replies

image

Kui keegi ütleks, millal ma küll viimati juuksuris käisin… See oli veel siis, kui mul töö oli. Kaks kuud tagasi? Igal juhul saan ma neid juba patsi panna. Kahetised tunded – enam pole kindel, et kasvatada viitsin. Samas juuksuriraha niikuinii ju pole. Ps. Mul on tekkinud kanavarbad. Ja mingid müstilised lisalisakilod (no lisaks traditsioonilistele lisakilodele siis). Sellega seoses kuulutan aprilli tervisekuuks.

4 thoughts on “Hair watch

  1. metskaplan

    Kas sa mäletad kui suur tüli sellest varem alati tõusis, kui ma isegi möödaminnes mainisin, et lühikesed juuksed on ägedad?

  2. Nirti

    Ma ei saa aru miks need pildid tänapäeval kõik sellised arusaamatud sitanikerdised peavad olema? Mitte midagi ei oska nii juuste kohta öelda. *toriseb omaette*

    1. daki Post author

      Nirti, eks see ole jah, kõik need imetabased filtrid + ma ei julge lähikaadreid oma näost võtta. Kortsud noh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.