magnets!

hoomamatu 3 Replies

Eelmisel nädalal oli postkastis pakiteatis, saatjaks salapärane OÜ Cleverland. Käisime läbi lume, sopa ja jääväljade pakil järel ning lõpuks koju jõudes karbikest avades oli meie mõlema rõõm suur – tähestiku-külmkapimagnetid! Jei!

Mila võib nüüd nendega lõputult mängida. Pakib need ilusti karpi, siis kallab kõik välja, siis paneb uuesti karpi, võtab karbi kaasa ja läheb külmkapi juurde, siis võtab karbi ja läheb magnetitega raudahju juurde (kui see “kuu” ei ole)… Ja kui mina üritan vahepeal sekkuda, et mõni sõna välja kirjutada, vaadatakse mind huviga ning korratakse tähti hoolega järele – oo, aa, kõhh…

Aitäh! Ja aitäh kõigile teistele, kes mulle raskel hetkel appi tulid. Ma lihtsalt… aitäh. Inimesed on imelised.

3 thoughts on “magnets!

  1. Liana

    Aga väga kummaline, et te ise pidite järele minema, kuna jõuluvana pani tellimusel ristikese sinna, kus oli “kojutoomine”.
    Ja Nellu tervitab Milat! 🙂

  2. soodomakomorra

    Ja ma ütlen, see kõik on sellepärast nii, et oled ise ilus inimene ja sulle on antud looduse poolt veel imetabane anne – kõike seda väga ilusti väljendada. Olge tublid, nii kena kuulda, et südamega inimesed on siiski olemas!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.