organising madness

hoomamatu 4 Replies

Teadupoolest olen ma oma elu hullupööra organiseerima asunud. Ma plaanin sellest kõigest eri vormides ja asendites kirjutada, aga pärast tänast päeva, kui ma olin tööd teinud, lapsega mänguväljakul käinud, elutoa järjekordselt ümber tõstnud (alles eelmisel nädalal toimus viimatine häppening), hakkasin ma midagi ravimikorvist otsima ja bämm!

Tund aega hiljem istun ja guugeldan ravimeid, mille toimetest mul aimugi pole, et teaks, kuhu lahtrisse nad panna.

Idee sain Manni ingliskeelsest blogist, teostus, noh, jah. On nagu ta on.

Niipea, kui ma seda teksti hakkasin eriti HDR-iks töödeldud pildile peale panema, sain ma aru, et mul pole ilmselgelt kõik peas korras..

Ühesõnaga, proovisin kah mingit süsteemi luua ja lõbusaid sildikesi ja osakondi ehitada, jõudsin teha ainult sildi NINA. Sest kui allergiahoog tabab, on megapohh, kus palavikurohi on, peaasi et ninaosakond nähtav oleks.

Kui aus olla, siis kadus mul lihtsalt poole pealt isu vaheseinadega jamada ära… Niikuinii on kuu aja pärast kõik nagu enne.

…ja niipea kui ma olin selle alumise teksti ära sisestanud, hakkasin ma kahtlema postituse mõttekuses.

Ehk et laisa koduperenaise nipid: silte ei viitsi teha, märgista näiteks lapse mütsiga tema tavaar. Potsikud silti ei vaja, haavaosakonna tunneb ka käega katsudes ära. Igapäevaravimid on plastikkotis ja muud lahtised ravimid, mida harvem vaja läheb, toppisin vanasse DVD-karpi.

</end=”nipid”>

Tõesõna, see kodus istumine ja uue põhikohaga töö otsimine/ootamine ajab HULLUKS.

Appi.

Vähemalt on selge, et must koduperenaisblogijat niipea ei saa. Või vähemalt mitte kvaliteetset koduperenaisblogijat.

4 thoughts on “organising madness

 1. Tikker

  Hih. Mina olen muidugi organiseerimise kunn, kellele sihuke värk hullupööra meeldib, eks, nii et mul on hea nõu anda. AGA. Nii vähe, kui sa neid süsteeme viitsid luua, tulevikus tuleb see ju kasuks. Siis, kui sul on jälle põhitöö ja pole aega nii palju koduga tegeleda. Kui kõigil asjadel on oma koht ja süsteem on hea, siis kulub koristamisele palju vähem aega 🙂

 2. Naabrinaine

  Jään huviga ootama rivistatud huulepulki, hoiukarpi kassileludele, ja tangained päritolumaa järgi sorteeritult. Või tera suuruse. Uba-Hernes-Riis-Kruup-Tang-Tatar-Manna-Jahu… ja helbelised eraldi, muidugi. Kusjuures Tang on suurem kui Riis?

  Samas, ei ole siin ilkuda midagi, mul on endal voodipesukapis padjapüüride ja käterätikute jaoks eraldi hunnikud. Triigitud hunnikud, muidugi. Jah, kui mõtlema hakata, mul on voodipesukapp, miks seal üldse käterätikud on? Peaks olema ju vannitoa- ja köögitekstiilide kapis?

  Regards,
  Naabrinaine

 3. soodomakomorra

  Mina olen terve elu unistanud sellisest punase ristiga valgest kapikesest seina peal. Aga müügiolevad kuidagi ei kutsu ja mis kõigele lisaks imeväiksed. Ist, mis sinna ka mahub? isegi minu jaoks, kellel ravimied õieti nagu polegi.
  muidu oleks mul veer (üli)suurem soov laste albumid teha/kokku panna.
  ma ei tea, mul on ka selle organiseeritusega suuri raskusi.

 4. voltija

  Kui veel igavamaks läheb, siis on aeg vaadata youtubest videosid “How to organise your underwear” või veel parem “How to fold your underwear” 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.