#5. Raudteed

hoomamatu 1 Reply

Blogiadvendikalender.

Kui ma hakkasin millalgi 5-6 aastat tagasi endale päris oma kodu otsima, oli raudtee lähedus üks faktor, üks olulisemaid, mida korteriotsinguil arvestasin. Esimesel ööl Nõmmel ööbides kuulasin ja tundsin, kuidas öine kaubarong aeglaselt, aga järjekindlalt mööda ragistas. Rongid. Rongid peavad olema.

Ma armastasin metroid enne, kui olin ühegagi päriselt sõitnud. Ma ei tea, mis see on, aga pöörastel kiirustel mööda pimedaid tunneleid kihutavad metroorongid on midagi vapustavalt erilist. Uskumatu, mille peale inimesed on tulnud! Puurime maa alla tunneli, paneme rööpad ja sõidutame inimesi suurtel kiirustel edasi-tagasi! Fantastiline!

Ma isegi eelistan tööle sõita kõigepealt rongiga, siis trammiga ja siis veel poolteist kilti jalutada ja võtta selleks 20-30 minutit kauem, aga vähemalt olen ma sõitnud rongiga!

Raudteedel on minu hinges väga oluline koht. Ja ma isegi ei oska seletada, miks.

#5. Raudteed

One thought on “#5. Raudteed

  1. Angela

    Saan sinust väga hästi aru, sest armastan ise ka väga rongiga sõita. Naudin seda alati Taanis ja Rootsis olles. Sel suvel sõitsin Tartust tallinnasse rongiga, sest lihtsalt tahtsin rongiga sõita!!! 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.