#14. Pomelo

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Ma ei tea, kes tuli sellise geniaalse asja peale nagu seda on pomelo aretamine, aga ma tahaks talle saata tänukirja.

Mul on puuviljadega veider suhe. Üldiselt pean ma end sundima neid sööma, sest ma pole kuidagi millegi muu kui arbuusi söömist hästi ära õppinud. Kui kasuisa töötas puuviljalaos, oli meil kodu puuvilju täis, kõik kadestasid meid, kuid mina ei osanud rõõmu tunda muust kui arbuusidest.

Ja siis ükskord mõned aastad tagasi otsustasin ma proovida pomelot ja olen siiani armunud.

See on ideaalne vili. Parajalt hapu, mõnusalt suur, piisavalt nokitsemist, tõenäoliselt tervislikum kui kommikott. Hoiab ära õhtuse võileibade näkitsemise, täidab C-vitamiiniga ja isegi Mila on hakanud pomelot armastama. Seega on talle siin kalendris auväärne 14. koht garanteeritud.

#14. Pomelo

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.