#18. Alasti öösel ujumine

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Üks mu lemmikumaid asju maailmas on bassein. Ma mäletan, kuidas käisime selles Annelinna vene koolis õhtuti ujumas, sest klassiõe ema töötas seal ja sai meid teinekord lasta täitsa üksinda baskasse, nii et me lasime tuled ära ja ujusime pimedas.

Olen hiljem sellist imet kogenud ainult Otepääl Bernhardis, kus mõned basseinid hämaras olid. Senini poeb kõhtu mõnus soe tunne, kui mõtlen pimedas ujumisele. Miks peavad ujulad alati nii võõrikvalged olema?

Oh, ja no muidugi ei tasu unustada kõiki neid armsaid Eestimaa mülkaid, kuhu saab suvel pea ees sukelduda, natuke hirmuseguselt mõelda Loch Nessile ja asjadele, mis võivad jalust kinni võtta, kuid siiski on see midagi mõnusat. Alasti öösel/pimedas ujumine rokin.

#18. Alasti öösel ujumine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.