#22. Advendiaeg

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Igal aastal näib advendiaeg kiiremini kätte jõudvat. Alles oli Red Hot Chili Peppersi kontsert, kas polnud? Alles mõtlesin ma, et küll on veel aega sel suvel ujuma minna… Alles käisin ma ju Marisel külas?

Nagu ajaga ikka, on see kurb ja rõõmustav samal ajal. Mida väiksema murdosa moodustab aasta sinu tervest elatud elust, seda lühemaks aasta kulg näib muutuvat. Nii on ka advendiaja ootamatu koputus uksele kurb ja rõõmus… Peamiselt siiski rõõmus.

Meie kodus oli kombeks esimesel advendipühal esimesed jõuluehted üles riputada. Igal pühapäeval riputasime üles veel ehteid, kuni lõpuks oligi aeg kuusk sisse tuua ja ehtida ning jõuluõhtu laua ümber veeta, põsed kergelt õhetamas.

Nii et kui ma leian üles oma jõuluehted, alustan ma oma koduski traditsiooni igal pühapäeval kodu ehtida. Vähemalt advendiajal.

#22. Advendiaeg.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.