#29. Uus lemmiklugu

hoomamatu Leave a reply

Blogiadvendikalender.

Üks mõnusamaid tundeid maailmas on see hetk, kui sa kuulad esimest korda mõnd bändi või mõnd uut lugu ja sa saad aru, et, kurat… See on SEE! Just see lugu sobib nii hästi sinu praeguse eluetapi helirajale.

Ja siis sa kuulad seda lõpmatuseni, sest on ju mõeldamatu, et sul pole oma lemmikloo sõnad peas. Kui sõnad on peas, kuulad sa seda veel lõpmatuseni, sest sa tead, et varsti asendab selle loo mõni teine lugu, mis on JUST SEE ja lemmiklugudega pole nagu šokolaaditahvliga, mida tuleb otsast natuke näksida ja siis kõrvale panna. Lemmiklood on nagu pomelo, mis tuleb kõik korraga nahka pista, sest nii lihtsalt käib see asi.

Uued lemmiklood saavad kord vanadeks lemmiklugudeks ja siis on neil veel võimalus sul kõhtu soe ja mõnus kera kasvama panna. Siis, kui sa muusikalistis tuulates üle pika aja jälle selle loo peale satud. Mälupildid ja emotsioonid ja lõhnad ja värvid… Lemmiklood kannavad endaga palju kaasas.

#29. Uus lemmiklugu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.