#35. Nõmme turg

hoomamatu 1 Reply

Blogiadvendikalender.

Ma olen alati hinges teadnud, et minusugune ekstravert ja võõrastega suhtlemise nautija sobiks pigem elama mõnele avatud meeli täis inimesi riiki, aga need riigid on tavaliselt liiga kuradi päikselised ja palavad, seega käin ma kas mööda netti ringi ja räägin võõraste inimestega või siis lähen turule.

Ma olin loomulikult Nõmme turust kuulnud ammu, aga ma ei adunud selle koha aurat enne, kui eelmise aasta septembris Nõmmele jalutama minekut nõudsin ja korra ka nina turuväravate vahelt sisse sain pista. Siis läksime ja istusime KuKo kohvikusse lõunale ja ma teatasin kohvikuprouale, et ma just otsustasin – mina kolin Nõmmele.

Aasta hiljem… Elan ma Nõmmel. Ja Nõmme turg on üks mu lemmikkohti, kus konnata, poodelda, lihatükki valida, võõrastega rääkida, võõrastele ootamatult ilusaid asju öelda ja kogu oma raha ära kulutada (sest, fakk kui kallis elamine on!).

Kas teie tunnete ka end (Nõmme) turul tillikimpu nuusutades ja hapukurki maitstes nagu Jamie või Nigella? Sest mina tunnen. Alati kujutlen, et mind jälitab kaameracrew mu kokasaate jaoks. Ah õige jah, ükskord olen sedagi juba ju teinud:)

#35. Nõmme turg

One thought on “#35. Nõmme turg

  1. miiu

    jaaaaaaaaaaaaa! kõige kohta ‘jaaa’! läheme jalutame koos nõmme turul millalgi, eks? ma ju olen ka võõras inimene 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.