aasta sõbra auhinna jagamine…

hoomamatu 5 Replies

Käisime nädalavahetusel Tartus sünnipäeval. Olgugi, et ma näen nüüd oma Tartu-sõpru jube harva, on ikkagi alati nii oosõm neid näha. Muuhulgas käisin klubis ja tantsisin vist Maaliga. Ja öösel sõin trepi peal kebabi, sest Tartus on kebabi! Näiteks Nõmmel on üks koht, nime järgi kebabikas, aga kui täna Abikaasa sealt kebabi läks tooma, tuli ta tagasi pitsaga. Not acceptable.

Igal juhul, kui Tartust tagasi sõitsime, hakkasime Tannuga arutama, et olgugi, et me oleme Ssikiga sõbrad juba, mingi, maitea, kümmekond aastat, pole meil õrna aimugi, mis tööd ta võiks teha. Toimus selline dialoog.

Tannu: “Oot, aga mis tööd ta üldse teeb?”
Daki: “Ma tean, et tal on mingi töö…”
Tannu: “Jah, ta töötab… mingis… firmas…”

Aasta sõprade auhind peaks meile minema.

5 thoughts on “aasta sõbra auhinna jagamine…

 1. Maiden

  Ma võin nüüd asjale üdse mitte pihta saada, sest olengi kaootiline , aga…. mind pole ealeski huvitanud, kus mis tööd inimesed teevad või palju nad palka saavad. See on viimane, mida ma teada tahan. Kolmandad inimesed ikka küsivad, et ” kus ta töötab, mis ta teeb…” ja ma vastan “pole aimugi, eile ‘rkasime j’lle koos põrandal ja ta armastab apelsinimahla” … ja kolmas imestab “ise nii head sõbrad, aga ei tea teineteisest midagi” Muidugi kümnekonna aasta jooksul head sõbrad vajavad teinekord ise südamepuistamist oma tüütu töö kohta. Aga kui ongi ainult tore ja lõbus, siis milleks see info??? Ju ta siis on oma tööga rahul ja ju meil siis on sitaks lõbus koos, et ei pea sellest rääkima.

 2. Jana

  Paldiski mnt Tallinnas on min gi Shish Grill, türgi rahvustoit – ise pole sealt küll veel midagi ostnud aga tundub selline kebabi-koht olema 🙂

 3. Nirti

  Kurjad keeled väidavad, et tallinna parimat kebabi pidi saama Vabaduse väljaku tunnelis ühes kebabijointis. Pole ise uurimas käinud, aga mitmehäälne vali kiitus muidu väga valivate inimeste käest… Seems legit.

  *jagab siseinfot*

 4. daki Post author

  Davai, kesklinn it is! Kebab ruulib täiega.

  Maiden, sul on õigus. Ega siis kõik istu päevad läbi internetis ja räägi, kuidas nad muudkui kirjutavad ja sellega raha üritavad teenida. Mõned actually teevad TÖÖD ja ei laterda sel teemal pidevalt. Mitte nagu mõned *rolls eyes*

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.