maailma parim cover ever

hoomamatu 1 Reply

Tänud Mallukale, kes selle loo mu ellu tõi. Mul ei saa sellest isu täis. Külmavärinad tulevad peale, kui naine laulma hakkab.

Edit: Parim kommentaar ever Mallukalt, kui rääkisime sellest, et ma ta diipsust täna jõuliselt levitanud olen: “Mõtle, mis siis veel saab kui värmimispeo teeme, siis teen kindlasti diibi haiku sellest.”

Edit 2: Arutame Mallukaga eluliste küsimuste üle, näiteks nagu miks on sõnad “habe” ja “häbe” sarnased ja kuidas trammid rööbastel püsivad. Mallukas: “Aga mina arvasin, et tramme hoiab rööbastel juht?”

One thought on “maailma parim cover ever

  1. mallukas

    Päriselt, kui mina seda esimest korda kuulasin, siis mul oli täpselt sama tunne! Ja siiani ka kõik sõbrannad, kellele seda lasknud olen, on sellesse armunud 😀 Mul on hea meel, et me kõik sellised diibid vennad oleme 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.