tarkusetu

hoomamatu 4 Replies

Ühesõnaga, kogu see hambutustamise protsess oli täpselt nii rõve, kui ma arvasin, aga samas ikkagi täiesti üleelatav. Värisesin nagu haavaleheke ja pärast läks verest ja pingelangusest ja tühjast kõhust (suutsin ma jee enne süüa midagi) süda täiega pahaks.

Täna on juba täiesti ookoo, kui välja jätta totaalne hamsterface ja võimetus naerda. Miska jäi ka sõprade külastamine ära, sest no ei ole ju võimalik niimoodi Naaber Family juures käia, et EI naeraks. Sõbrapäevakoogid mõnel teisel korral.

Peamine on aga see, et ma tahaks teiega oma mööblisaagat jagada, aga ma ei saa, sest ma unustasin täna pilti teha. Aga vähemalt on meil nüüd töömees! Ja see tähendab, et me reaalselt saamegi endale varsti vannitoa ja loodetavasti ka köögipõranda (ja -seinad ja -kapid ja ja ja), mis kõik tähendab, et on siiski suur lootus vähemalt lähikuudel siiski ära kolida.

Mu elu on puhas WIN praegu.

4 thoughts on “tarkusetu

  1. Nirti

    *tõstab pöidla*

    Tead kui hea tunne on iseenda vastvalminud vannitoas esimest korda dušši võtta ja rahus hambaid pesta ja siis enda isiklik hambahari panna enda isikliku topsi sisse, mis asub enda isikliku vannitoa isiklikus vannitoakapis, täielik nauding 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.