January style

hoomamatu 6 Replies

Jaanuaris ei teinud ma oma riietusest ühtki pilti, kuigi oleks ju võinud, sai ju Rootsis lausa šopingul käidud. Selle asemel vaatasin Polyvore’is ilusaid riideid ja püüdsin kokku panna seda, mis võiks olla minu stiil. Mul on ühed hallid Montoni püksid, mida ma juba mitu aastat armastusega kannan ning sel suvel sai teadupoolest mu südame endale üks Stockmannist ostetud must bleiser. (Okei-okei, Stockmanni allahindluskauplusest.)

Ükspäev, kui Naabrinaine üritas kirjeldada õudukriideid, mida LMile teinekord kingitakse, siis iseloomustas ta üht särki kui “ebamäärase naisepeaga” ja ma sain aru, et enamik mu T-särke mahuvad selle kirjelduse alla. Mulle nimelt meeldivad kõiksugused pildid ja kirjad ja ebamäärased naisepead.

Ja kui ma veel üritasin aru saada, kust mu riietumiseelistused pärinevad, siis sain ma aru, et Shane. Ma tahan olla nagu Shane, kuigi mul puuduvad kõiksugused eeldused, et välja näha nagu Shane. Aga see ei takista mul edaspidigi T-särke ja maikasid viikarite, ketside ja bleiseritega miksimast. Ja kui ma viitsiks kontsi kanda, siis paneks ma selle komplekti, mis ma Polyvore’is valmis tegin, iga kell selga. ERITI selle kollase mütsi!

ich bin ich

6 thoughts on “January style

 1. Rents

  “Mul on ühed hallid Montoni püksid, mida ma juba mitu aastat armastusega kannan ning sel suvel sai teadupoolest mu südame endale üks Stockmannist ostetud must bleiser.”

  Keeldun uskumast, et keegi on tõesti leidnud püksid, mis ka tiheda kandmise korral poole aastaga ära ei lagune. Minu kogemused on näidanud, et ükskõik, kas maksan 20 eurot või 80, hiljemalt poole aasta pärast võib need prügikasti visata nii või teisiti.

  1. daki Post author

   Rents, ma täiega valetasin seal postis, vaatasin just järele – Mosaici püksid hoopis. Ja ma suht olen küll selline kaks-paari-pükse-mida-kannan-koguaeg-tüüpi tšikk. Ja peavad vastu. Veits on nagu väsind, aga peavad vastu! Samas ma ei saanud neid umbes jaanuarist maini kanda möödunud aastal, äkki see mängis rolli?

   Karo, mul on ka ühed head saapad, kontsaga, mis on ilgelt mugavad – kontsaga saabaste kohta. Aga ükskõik kui mugavad on mu kontsaga saapad, on ilma kontsata ikka nii palju mõnusam!

   B.L. – amen, sister! Aga see ei tähenda, et me kõik ei võiks üritada…

 2. Karo

  Veendunud kontsavastasena sattusin sügisel proovima sarnaseid saapaid. Nii ebatõenäoline, kui see ka ei tundu, siis need on uskumatult mugavad. Hetkel ootavad küll kapis kuna kahte paari villaseid sokke ei pressi ka parima tahtmise juures sinna sisse.

 3. B.L.

  Oijah, me kõik tahame välja näha nagu Shane, aga arva ära onju, kellel on eeldusi välja näha nagu Shane? Shane’il.

  Tramaivõi.

  Kõik need tuhanded ketsid-teksad-t-särgid…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.