appdeit

hoomamatu 2 Replies

Teel Saaremaale sai selgeks, et ma olen täiesti haige. Saaremaale jõudes oli selge, et ka Mila pole sellest pääsenud. Nii sai meie Uue Tite Pigistamise/Spaanädalavahetusest hoopiski nädalavahetus täis tatti, äginat ja uue tite eemalt imetlemist. Ühtlasi elasime üle mu emanduskarjääri kohutaivama öö, sellise klassikalise noorte vanemate õuduköö, kus laps 15 minutit mgas ja siis 15 minutit valjuhäälselt kurtis, kui mega sitt tal ikka olla on. Ja nii hommikuni välja.

Muus osas oli aga Mila superkaaslane, hoolimata sellest, et ta alati lastekaitset ja sotsiaaltöötajaid VALJULT appi hüüdis, kui teda jälle riide hakkasime toppima ja oli selge, et taas peab selles nõmedas autos istuma.

Nüüd aga andsin pühaliku lubaduse, et ma ei sõida enne veebruari lõppu mitte kuskile. Sest ükskord peab siiski selle va remondiga ka alustama, et oleks lootust enne talve lõppu koju ikka sisse kolida.

Ja ma olen sellest sõitmisest ausalt NII väsinud.

2 thoughts on “appdeit

  1. daki Post author

    Aww. Ma ükskord pidin kirjutama varvastest pikemalt, et Milal on minu varbad ja need on legovarbad. Ma vist peangi sellest pikemalt kirjutama. Jah. Teen ära.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.