november style

hoomamatu 3 Replies

Mulle hakkavad aina enam need monhtly style postitused meeldima. Ma pole kunagi olnud inimene, kes väga mõtleks sellele, mis ta selga paneb. Enamasti on mul välja kujunenud teatud komplektid, mida ma omavahel kannan ning mõnikord peole minnes murran natuke rohkem pead, et mida võiks omavahel sobitada. Tänu sellele monthly style asjale avastan ma aga rõõmuga, kui palju ägedaid asju mul tegelikult on!

Näiteks üks hall sviiter (või on see džemper?), mis on mul juba iidamast-aadamast ja millele ma üldse ei mõtle. Nüüd aga, kui ma kogemata osad pildid ära kustutasin ja uusi ideid hakkasin otsima, avastasin ma, et see hall sviiter on täiega lahe! Seal peal on kujutatud vist mingi bänd, ilmselt mingi suvaline, aga ma nüüdsest nimetan seda biitlite pluusiks. Ja ägedaid piltide-kirjadega T-särke on mul ka rohkem kui ma arvasin.

Sel kuul ootasin pikisilmi lund, seda ei tulnud. Hakkasin isegi saapaid kandma, mul on kaks paari kõrge säärega sügissaapaid, millest stiilsemad sain kunagi K-lt. Need on terava ninaga ja veits kantristiili, mis pole üldse minulik, aga see nad lahedaks teebki. Nende jalga sikutamine on muidugi omaette ooper.

Suure probleemi ette sattusin siis, kui avastasin, et Tartus on külm. Nimelt ei sobi mulle poisipeaga enam ükski müts! Ainuke, mis veel kuidagi kärab, on teise Siki kootud lotu, mille kunagi tema käest Valga sügislaadalt ostsin. Ühe suure punase kampsuni ostsin sel kuul ka, nii et nii ma olengi käinud ringi – kapsuni ja mütsiga. Triibud on jätkuvalt in ja selle kuu lemmikkõrvarõngad on Siljalt ostetud suured öökullikad.

Nüüd palun lund. Kohe.

PS! Homme tuleb dakiblogis üks üllatus! Pikemaajalised lugejad ehk juba aimavad;) Nii et jääge lainele!

3 thoughts on “november style

  1. maili

    teeme nii, et kui lumi ükskord maha sajab, siis see enne märtsi (plirts-plärts!) kuhugi ei kao, sest mul on plaanis veebruaris seda tutvustada kellelegi, kes lund eales näinud ei ole! triibud on aga absoluutselt ilusad igal pool ja igal kuul ning oh! kui tore on lugeda su blogist väljendeid nagu “iidamast-aadamast” ja “omaette ooper”, sest igapäevaselt inglise ja tai keeles suheldes läheb kõik tore meelest…

  2. daki Post author

    Maili, mul mõlgub mõttes üks post imelike väljendite teemal, mida ma kasutan. Või noh, mitte imelikud, aga vanamoodsad. Eesti keel on õudselt ilus, aga mulle meeldib sellega muidugi ka palju mängida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.