dakiblog nüüd ka Facebookis

hoomamatu 3 kommentaari

Ma olen avastanud, et ei viitsi enam lühikesi poste blogisse teha, vaid pigem kasutada seda platvormina pikemate mõtete ja teemade arutamiseks. St – pildid ja natuke juttu, seda viitsin küll, aga stiilis “Täna nägin elektriautot ja kukkusin aknast alla”, enam ei viitsi. Ja samas juhtub ikkagi VÄGA SAGELI seda, et ma kukun aknast alla. Seega tahaks vahepeal ikkagi paar lauset öelda ka laiemale publikule ja Twitter on ikkagi, noh, Twitter.

Seega, kuna kõikidel lahedatel lastel on ammu juba Facebookis blogile lehekülg tehtud, tegin ka. Pealegi kaotas Google riideri kaudu ägedate postide jagamise võimaluse, nii et see on ka hea koht, kus ma oma netileide jagama hakkan. Olete oodatud kõik liituma! Tule, räägime juttu, vahetame muljeid ja naerame elu jaburuse üle!

Tõenäoliselt hakkan FB külge uuendama tihedamini kui blogi, eriti neil aegadel, kui arvuti taha istuda pole väga aega ja nüüd on just need ajad tulemas, jälle, mõneks ajaks. Nagu ikka nädalavahetustel, kui järsku hakkab ELU juhtuma.

Muide, dakiblogi Facebooki leht on avalik, nii et sa ei pea tingimata omama Facebooki, et kogu sellest toredusest osa saada: http://www.facebook.com/dakiblog

Muide vol 2: ka seal võib rubriigi “Tere, Daki” jaoks küsimusi esitada!

Prääks!

3 thoughts on “dakiblog nüüd ka Facebookis

  1. daki Post author

   Väga cool, Mrs B! Me saame nüüd olla page friends!

   Liisapereema, ma ise vaatan ka, et päris hea on see ikka. Ma küll olen kutsunud kõiki mind sõbraks lisama, aga nii on ikka asjalikum, kuidagi vabam.

 1. Liisapereema

  Super!
  Su isiklikku lehte saab FBs ka tellida – näiteks ma sind ei tunne, blogi loen sajandi jagu ja ammu tundsin puudust uudisvoo tellimisest; viimaste õuduuenduste käigus sain võimaluse 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.