Naabrinaine ja õunad

hoomamatu 7 Replies

Naabrinaine on hull kõnnimutt. Ükspäev näiteks läksime me linna hängima, õigemini olin mina tema deit ühel sünnipäeval, sest elulogistika tõttu polnud me pikka aega näinud. Minu idee õhtust: lähme takso või trammiga linna, sööme kuskil ja libistame kokse ja jalutame Kadriorgu sünnipäevale.

Naabrinaise idee õhtust: jalutame Koplist linna, Jägermeister kotis, ostame Viru väravate juurest lilled ja lähme Kadriorgu sünnale. Pole vist vaja öelda, et käiku läks Naabrinaise plaan, hiljem jalutasime veel Kadriorust Kukusse peole (olime seal umbes viisteist minutit). Mitte, et see plaan kuidagi kehvem oleks olnud, jummalast äge rändomhäng üle pika aja, Tallinnas on SITAKS ilusaid kohti ja Kalamajas võiksin ma igavesti jalutada. (Ma praegu vaatan, et me kõndisime Kadriorgu umbes kümnekilomeetrise ringiga, sinna siis veel tagasi linna kõndimine veel otsa. Kopli lapid rokivad.)

ENIHUU.

Naabrinaine on julm kõndur, is my point.

Niisiis jalutas ta ükspäev Nõmme turule, lihtsalt selleks, et võtta endale paar õuna. Valis ilusad ubinad välja, hakkas neid ulatama müüjatädile kaalumiseks. Järgnes dialoog.

“Palun, ma võtaks need!”
“Teate. Andke mulle 20 sentid, mis ma neist kahest õunast kaalun NAGU MINGI LOLL.”

Hiljem helistas Naabrinaine võidurõõmsalt: “Ma olen ilmselgelt mõjuvõimas naine.”

Ja viimatine naabrinaise-ism…

Saatsin pärast poeskäiku rõõmsa sõnumi: “Mult küsiti dokumenti!”
Naabrinaise vastus: “Kuskohas? Pime müüja?”
Kaks minutit hiljem saabus selgitus: “Heas mõttes pime muidugi…”

 

7 thoughts on “Naabrinaine ja õunad

 1. Inga

  Naabrinaine ROKIB!!!! Itsitan siiamaani!!!
  Mina käisin eile DMV-s näiteks (Department of Motor Vehicles – ehk see koht kus juhilube ja ID-sid välja antakse). Nimelt olla mu CA Id kaart aegunud – 1.oktoobril 2010 ehk siis umbes aasta tagasi. Nojahh, ma ei märgandki…
  Järgneb dialoog –
  Ametnik: “No kuidas te siis kaardi olete aasta aega üle tähtaja lasknud aeguda?”
  Mina: “Njah, no ei märganud.”
  Ametnik: “No kas teilt siis isikutunnistust üldse ei küsita?”
  Mina: “….. ?” (lollakas pilk)
  Ametnik: “Ohjah, oi vabandust, vist enam ei küsita jah…”
  WTF????

 2. daki Post author

  :D:D:D:D Inga, pai. Virutanud sellele mutile vastu vahtimist ID-ga.

  Ma muide käisin kah vahetamas just, aasta aega ei kehtinud enam load (nimemuutus noh), ikka sõitsin… Meie dmv-s (see pole enam ARK muide!) ei teinud keegi mingeid nägusid…

 3. andris

  Mõnusaid jalutamiskohti on Tallinnas palju. Näiteks mere ääres Kultuurikilomeeter või Stroomi rand – Rocca al mare kergliiklustee või siis Kadrioru park, mis on tegelikult hiigelsuur ja väga ilus, nüüd on ka selle tagumine osa ilusaks tehtud, mis varem metsistunud oli.

  Meil on talveks plaanis osta Loomaaia aastapääse (tudengile veidi üle 12 euro), et seal jalutamas käia – loogika ütleb, et seal peaks teed olema alati lahti lükatud, seega on vankriga hea kulgeda. Teine alternatiiv oleks veel Rocca al mare vabaõhumuuseum, aga seal on veidi igavam, kuna loomade asemel on majad.

  1. daki Post author

   Andris, sa oled ikka nii cool mul.

   Aga me käisime Roccas jalutamas, olid tõesti majad. Loomad on ilmselt huvitavamad. Ja Stroomist on mul nii kopp ees. HULLULT. Aga ilusaid kohti on kõvasti muidugi, üldse ei vaidle.

 4. Inga

  Dakikesekene, aga sa pole ju ka 44-aastane 😀 Hästi säilinud küll, aga siiski…..
  Ja tegelt ikka küsitakse ID kaarti küll, aga niikaua kuni pilt nii-umbes minu moodi välja näeb ei vaata seda tillukest aegumiskkupäeva ju keegi (kaasa arvatud mina).
  Tegelikult jälle sain nii paar-neli aastat tagasi parima komplimendi noorukeselt ettekandjalt Venice Beach vabaõhuõllekas, kus tibi kutsus manageri kohale ja küsis minu isikutunnistust näha. Hiljem tunnistas, et ta tegelikult ka arvas, et me oleme “sting operation” – ehk siis politseinik kellegi alaealisega pubisid testimas… no kujutad ette – selleks et pubis töötada pidi tema olema vanem kui 21 ja arvas et mina olen noorem?? Mul on LAPS joogiealine juba!
  Aga naljakas oli ikka ja lugu on ka tore rääkida, sest kui sa minu kaasat kohtaksid, siis esimene kes meelde tuleks on Tom Selleck (ehk Magnum PI).

  1. daki Post author

   Inga, su mees näeb välja nagu Tom Selleck?! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!! (Nagu sa aru võid saada, on Tom Selleckiga mul oma diil.)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.